PIRATI SA TERAZIJA: Plato oko česme postao utočište Paninijevih šakala! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Mala terazijska mafija

PIRATI SA TERAZIJA: Plato oko česme postao utočište Paninijevih šakala! (FOTO)

Ovo je poruka za sve prave ljubitelje kolekcionarstva, koji od kada znaju za sebe, popunjavaju svaki album sa istim žarom i srećom kao i prvog dana

Objavljeno: 21:56h

Beograd već više od mesec dana trese Terazijska groznica pred svetsko prvenstvo. Na platou oko česme se mogu videti maltene svi od 7 do 77 a možda i više, kako traže sreću među tuđim štosevima u nadi da će naleteti baš na "slajbu" koja im je toliko potrebna.

A mnogi od njih bi čak i platili koji dinar više nebi li obezbedili žarko željenu sličicu. Ali, koji dinar više, a ne više desetina pa čak i stotina koliko neki bednici traže za samo jednu sličicu.

Euforija na terazijama
Euforija na terazijamafoto: Espreso

Ovo je poruka za sve prave ljubitelje kolekcionarstva, koji od kada znaju za sebe, popunjavaju svaki album sa istim žarom i srećom kao i prvog dana.

Među vas su se infiltrirali "paninijevi šalkali" koji se prave da su tu da bi se menjali sa vama u nameri da popune album, ali zanimljivo je to da im baš trebaju samo sjajne i retke sličice.

Atmosfera na terazijama
Atmosfera na terazijamafoto: Espreso

Baš je taj panini bezobrazan što muči te ljude, ne dajući im dovoljno takvih sličica u kesici, plaćenih teško zarađenim novcem.

ALI GISTRO ROĐACI!

Da pojasnimo stvari. Deluju u grupi od sigurno 7-8 njih i svako ima svoju ulogu u priči. Prvi su menjači, koji glume jednog od vas, pa vam skupe maltene sve sjajne "slajbe", koje kasnije odnose "dileru" koji te iste sličice kasnije prodaje napaćenom narodu po ceni od 120 do 150 dinara po sličici.

I tu se njihov bezobrazluk i drskost ne zaustavljaju. Imaju i trrćeg činioca u priči koji kesicu koju možete da kupite na trafici 30 metara dalje prodaje za 10 dinara više.

A možda batica ima šemu za "natje slajbe" u univerzumu pa ta kesica stvarno vredi toliko. Bog će ga znati.

A nije ni vikend
A nije ni vikendfoto: Espreso

Jedno je jasno, na terazije su se sjatili šakali koji već ionako preskupu zabavu i hobi dižu na nivo ozbiljne drskosti, i koriste tuđu zaluđenost i pasiju ne bi li zaradili koji dinar više.

Ako vidite odraslog konja koji kada vidi zlatnu sličicu u očima dobije Smiglov izraz kada ugleda prsten, znajte da ste naleteli na "paninijevog šakala" ili u najboljem slučaju, na "brata" koji konačno treba da odraste.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Sever Stanković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.