PA GA VI POSLE OSPORAVAJTE!!! Reprezentativac Srbije u evropskom timu sezone! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

SVE ČESTITKE!!!

PA GA VI POSLE OSPORAVAJTE!!! Reprezentativac Srbije u evropskom timu sezone! (VIDEO)

Kolosalan uspeh!!!

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov svrstan je u najbolji tim Evrope ove sezone u izboru specijalizovanog fudbalskog portala Whoscored.com.

Kolarov je ove sezone dao veliki doprinos Rominom plasmanu u polufinale Lige šampiona, gde je Liverpul ipak bio jači rival. Odigrao je Srbin ukupno 44 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je i tri gola.

Kolarov je drugi predstavnik Rome u idealnom timu, uz golmana Alisona. U objašnjenu stoji da je Srbin odigrao iznad očekivanja. Toliko je Kolarov bio dobar da je “naterao” upravu da proda Emersona u zimskom prelaznom roku u londonski Čelsi.

- Svakako nije razočarao navijače Rome - navodi se u objašnjenju portala.

Prema očekivanjima, u idealnom timu se nalaze neprikosnoveni Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, pomenuti Alison je na golu, a pored Kolarova, u odbrani su još Džošua Kimih, Salif Sane i Naldo.

U veznom redu nalazi se četvorka: Florijan Tovan, Kevin de Brujne, Nabil Fekir i Filipe Kutinjo.

Idealni evropski tim dakle čine: Alison (Roma) - Džošua Kimih (Bajern), Salif Sane (Hanover), Naldo (Šalke), Aleksandar Kolarov (Roma) - Florijan Tovan (Marselj), Kevin de Brujne (Mančester Siti), Nabil Fekir (Lion), Filipe Kutinjo (Barselona) - Kristijano Ronaldo (Real Madrid) i Lionel Mesi (Barselona).

BONUS VIDEO: Baka Luke Dončića nakon Realovog osvajanja Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.