DA LI U VRANJE IMA LAGANJE?! Iz Dinama poručili da nisu favorizovani!
Foto: Pixabay

Šta li je po sredi?

DA LI U VRANJE IMA LAGANJE?! Iz Dinama poručili da nisu favorizovani!


Pojedine sudijske odluke na utakmicama Dinama ove sezone izazvale su kontroverze u javnosti

Objavljeno: 17:56h

Dinamo iz Vranja je drugi na tabeli dva kola pre kraja Prve lige Srbije sa 59 bodova, pet više od trećeplasiranog Metalca i uz prvoplasirani Proleter se nalazi na mestu koje vodi u viši rang.

- Dinamo ima jednu od najbrojnijih i najverniju publiku u Srbiji i to očigledno nekom smeta i želi da umanji ovogodišnji uspeh. Dinamo je sve postigao svojim radom, a neostvareni ljudi mogu samo da kleveću po novinama. Pokušaj da se spekulacije predstave argumentima ujedno pokazuje nemoć i nestručnost osoba kojima najviše smeta to što se kvalitetan fudbal igra na jugu Srbije i što više ne kroje tudje sudbine - navodi se u saopštenju Dinama.

Pojedine sudijske odluke na utakmicama Dinama ove sezone izazvale su kontroverze u javnosti. Dinamo je naveo u saopštenju da "ostaje pri stavu da ne želi da komentariše sudjenje" na utakmicama Prve lige i da svako ko želi može da pogleda snimke na kojima je igrao taj klub. - Između ostalog, neka pogleda pa posle objasne kako je, po njihovoj priči, favorizovani Dinamo izgubio od Metalca i TSC Bačke Topole na domaćem terenu u poslednjim minutima kada su sudili Piper i Nikolić, dok je na derbiju u Milanovcu Dinamo pregazio Metalac kada je sudio naš najbolji sudija Mažić - dodaje se.

Takođe, okrivljeni su pojedini mediji rečima da će -svakom objektivnom posmatraču ili nekome ko poznaje makar i samo osnove fudbalske igre biti jasno da su novinski natpisi pre svega pokušaj medijske manipulacije i iskrivljivanja realnosti -. Dinamu iz Vranja se nisu dopale izjave doskorašnjeg člana Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Rada Đurovića. U saopštenju piše da "svi pamte" njegovo predsedavanje Fudbalskim savezom Beograda "kao jednu od najtužnijih epizoda u prestonici", da nema kredibilitet da priča o poštenju i da "ponovo želi da kroji sudbine klubova". Dinamo iz Vranja navodi da se ljudima koji su nekada "vedrili i oblačili" srpskim fudbalom "ne dopada to što su ulaganja u fudbal na jugu Srbije počela da daju rezultate".

BONUS VIDEO: Želimir Obradović posle poraza

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.