NEMA TU ŠTA DA SE KRIJE, TRENER OTVORENO PRIZNAO: Spartak će navijati da Partizan osvoji Kup Srbije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Partizan Video Materijal

Zbog izlaska u Evropu

NEMA TU ŠTA DA SE KRIJE, TRENER OTVORENO PRIZNAO: Spartak će navijati da Partizan osvoji Kup Srbije! (VIDEO)

Bilo bi dobro da pobede jer bi nam to otvorilo put u Evropu, rekao je posle meča Vladimir Gaćinović

Objavljeno:

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je da je bilo nerealno da njegova ekipa protiv Partizana osigura treće mesto i da će navijati za crno-bele da osvoji Kup i tako klubu iz Subotice omogući da igra u Evropi.

- Navijamo za Partizan. Bilo bi dobro da pobede jer bi nam to otvorilo put u Evropu. Želeli smo to i danas, ali je bilo nerealno da to očekujemo protiv ovakvog Partizana. Partizan je ove sezone zaslužio bar jedan trofej, a to je kup - rekao je Gaćinović za televiziju Arena.

Spartak je izgubio od Partizana sa 2:0 u poslednjem kolu Superlige, posle čega je izgubio treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Priliku da igra u kvalifikacijama Spartak će imati ako Partizan pobedi Mladost iz Lučana i osvoji trofej u Kupu Srbije.

Spartak je remijem mogao da osigura treće mesto, a na teren je izašao u kombinovanom sastavu, bez Nemanje Nikolića, Miloša Ostojića, Mileta Savkovića, Branimira Jočića i Bojana Čečarića.

- Nikolić ima povredu prepona, Savković 12 dana pre utakmice sa Radničkim nije trenirao zbog zgloba, bili su neupotrebljivi posle Niša... Čečarić kuburi sa kolenom... To su realne stvari i sasvim normalno, dođe do zamora materijala kada celo prvenstvo igrate sa 12-13 igrača - rekao je Gaćinović.

"Mi smo jedna ekipa sa njima, druga bez njih. Ovo je realnost, iako sam mislio da ćemo jači otpor da pružimo Partizanu", dodao je.

BONUS VIDEO: Nikola Kalinić na poslednjem treningu Fenerbahčea pred početak fajnal-fora u Beogradu

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.