PARTIZANU PROŠLA GENERALKA ZA FINALE KUPA: Spartak mora da navija da crno-beli osvoje trofej! (VIDEO)
Foto: Beta/Jelena Grlić

Superliga Srbije, plej-of

PARTIZANU PROŠLA GENERALKA ZA FINALE KUPA: Spartak mora da navija da crno-beli osvoje trofej! (VIDEO)

Sva dešavanja na utakmici ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs

Objavljeno: 21:19h

Partizan je pobedio u poslednjem meču ove sezone u Humskoj i napravio sjajnu uvertiru za finale Kupa koje ga očekuje! Crno-beli su savladali Spartak iz Subotice 2:0 i tako "golubovima" doneli strepnju za plasman u Ligu Evrope.

Spartak je ovim porazom, a pobedom Radničkog iz Niša nad Napretkom, pao na četvrtu poziciju na tabeli i da bi išao u kvalifikacije za Ligu Evrope biće mu potrebno da upravo njegov današnji rival, osvoji Kup Srbije.

Subotičani imaju isti broj bodova kao i Radnički, ali su Nišlije bile iznad njih na tabeli po završetku onog prvog ligaškog dela Superlige i zato imaju prednost i samim time kao treći u prvenstvu odlaze u evropsko takmičenje.

Ipak, Spartaku ostaje velika šansa da u slučaju da Partizan osvoji Kup, onda će crno-beli preko Kupa sebi obezbediti mesto u kvalifikacijama za LE, a Spartak će kao četvrtoplasirani u isto takmičenje.

Što se tiče samog meča u Humskoj, ovo je bila rekli bismo igra mačke i miša. Vrlo brzo su domaći igrači stigli do željene prednosti preko Pantića i Tavambe, a u kompletnom delu meča su bili bolji rival.

Oni su diktirali tempo, stvarali šanse, držali kontrolu nad utakmicom, a i u ono malo puta koliko su gosti prešli na protivničku polovinu, nisu uspeli da opasnije ugroze gol Partizana.

PARTIZAN - SPARTAK SUBOTICA 2:0

(Pantić 3, Tavamba 28)

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Antonov, Jevtović, Pantić, Zdjelar, Đerlek, Tavamba, Ivanović.

Spartak: I. Lučić, Vukčević, Ćalasan, Kerkez, Stojković, Šimura, Tekijaški, M. Lučić, Glavčić, Dunđerski, Đuričin.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja na utakmici ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs.

TOK MEČA

93. minut - Kraj utakmice! Partizan je pobedom završio ovosezonsku Superligu!

66. minut - Sada je bila odlična akcija igrača Partizana, ali je završni pas Pantića za Ivanovića bio prejak.

57. minut - Ništa se ne menja na terenu, samo je još veća kontrola igre i poseda lopte kod igrača Partizana, bilo je nekoliko i poluozbiljnih udaraca, ali mreže u drugom delu meča za sada miruju.

40. minut - S obzirom na razvoj rezultata u Nišu, Subotičanima sada visi treće mesto koje sa sigurnošću vodi u Ligu Evrope.

28. minut - GOOOL! Taman kada rekosmo da se ništa ne dešava, evo novog pogotka u mreži Spartaka. Akcija crno-belih u tri poteza, Ivanović odlično centrira, a Tavamba je na pravom mestu i postavlja samo nogu da ubaci loptu u gol.

25. minut - Posle onakvog starta utakmica je ušla u mirne vode, takoreći nema nikakvih značajnijih dešavanja na terenu, niti šansi.

Najveća enigma jeste zašto ni u protokolu za ovaj meč nema Nemanje Nikolića, najboljeg igrača Subotičana, za koga se ovih dana piše da bi mogao biti prvo pojačanje Partizana na leto.

3. minut - GOOOL! Trese se mreža u Humskoj iako jedva da je počela utakmica. Danilo Pantić je ponovo pokazao raskoš svog talenta i fenomenalnim udarcem načeo golmana Subotičana.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.