Zvezdini laureati prozivali Gobeljića pesmom na dodeli priznanja! Zašto Krstičić nije ispoštovao dogovor iz svlačionice? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Crvena zvezda

Potvrda odlične atmosfere

Zvezdini laureati prozivali Gobeljića pesmom na dodeli priznanja! Zašto Krstičić nije ispoštovao dogovor iz svlačionice? (VIDEO)

Igračima šampiona Srbije koji su dobili priznanja za igre u minuloj sezoni bilo je jako zanimljivo na svečanosti

Objavljeno:

Crvena zvezda je imala najviše laureata na dodeli priznanja za najistaknutije pojedince sezone na izmaku u Superligi, što je bilo i očekivano u neku ruku, jer su ipak osvojili titulu.

Vladan Milojević je proglašen za najboljeg trenera, Aleksandar Pešić za najboljeg igrača, a uz njega u idealnoj postavi prvenstve našli su se i Filip Stojković, Vujadin Savić, Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić.

Njima su nagrade dodeljene na svečanosti u "Bel Expo centru" koju je organizovala Superliga u saradnji sa televizijom "Arena sport".

Baš kao što im je i u timu dobra atmosfera cele sezone, takva je vladala i među igračima crveno-belih tokom dodele nagrada, a sve to je zabeležila kamera "Zvezda TV-a".

Ono što je interesantno da su se četvorica igrača iz idealnog tima obukli gotovo identično, odnosno došli u belim košuljama na svečanu dodelu priznanja, a samo Nenad Krstičić, nije fudbalskim žargonom rečeno, ispoštovao dogovor iz svlačionice.

Takođe, svi oni zajedno su imali poruku za saigrača Marka Gobeljića koji je glavni kada je podizanje atmosfere i zabavljanje saigrača u pitanju, ali i kada bi trebalo povesti navijanje ispred severne tribine, pa su mu posvetili pesmu.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.