SUPERLIGA IZABRALA: Milojević trener godine, Pešić najbolji igrač, Partizan ima najboljeg debitanta, a ovo je idealni tim! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Očekivano najviše iz zvezde

SUPERLIGA IZABRALA: Milojević trener godine, Pešić najbolji igrač, Partizan ima najboljeg debitanta, a ovo je idealni tim! (FOTO) (VIDEO)

Na svečanosti su dodeljena priznanja najistaknutijim pojedincima u sezoni 2017/18

Objavljeno: 22:32h

Superliga je odabrala najbolje za sezonu koja je na izmaku.

Na svečanosti u "Bel expo centru" televizija Arena sport i Superliga dodelile su nagrade najistaknutijim pojedincima u najvišem rangu srpskog fudbala.

Očekivano najviše nagrada je otišlo u ruke predstavnika novog šampiona Srbije - Crvene zvezde.

Vladan Milojević je najbolji trener Superlige
Vladan Milojević je najbolji trener Superligefoto: Beta

No krenimo redom, najbolji trener je očekivano Vladan Milojević, koji ne samo da je stigao do pehara šampiona Srbije, nego je i uspešno vodio Crvenu zvezdu do šesnaestine finala Lige Evrope.

U glasanju kapitena i trenera svih klubova iz Superlige ubedljivu pobedu u trci za najboljeg igrača sezone poneo je najbolji strelac - Aleksandar Pešić iz Crvene zvezde.

Aleksandar Pešić je proglašen za najboljeg igrača Superlige
Aleksandar Pešić je proglašen za najboljeg igrača Superligefoto: Beta

Za najboljeg debitanta izabran je talenat Partizana Svetozar Marković.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Kada je u pitanju idealni tim, takođe je najviše igrača iz kluba sa Marakane, dok Partizan predstavljaju trojica, dvojica su iz Čukaričkog i jedan iz Spartaka.

Idealan tim Superlige za sezonu 2017/18 izgleda ovako: Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nemanja Miletić (Partizan), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Nemanja Nikolić (Spartak) i Aleksandar Pešić (Crvena zvezda).

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Najneizvesnija je bila borba za golmansko mesto u kojoj je sa glasom više od Milan Borjana na kraju trijumfovao čuvar mreže Partizana i reprezentacije Srbije koji je imao ukupno 13 glasova.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.