SRBIJO, PAZI SE! KONAČAN SPISAK BRAZILACA ZA RUSIJU: Timčina koja uteruje strah u kosti, ali koji su samo TOP igrači otpali?!
Foto: EPA/Filip Singer

panika nas hvata

SRBIJO, PAZI SE! KONAČAN SPISAK BRAZILACA ZA RUSIJU: Timčina koja uteruje strah u kosti, ali koji su samo TOP igrači otpali?!

Na spisku nije bilo mesta za Fabinja, Davida Luiza, Aleksa Sandra...

Objavljeno: 19:58h

Srbijo, pazi se! Brazil na papiru deluje moćnije nego ikada!

Selektor našeg rivala u grupi na Svetskom prvenstvu, Tite, objavio je konačan spisak od 23 igrača na koje računa za Mundijal u Rusiji!

Tite je bio sigurno na strašnim mukama da odredi konačnu ekipu
Tite je bio sigurno na strašnim mukama da odredi konačnu ekipufoto: EPA/Filip Singer

Osim teže povređenog Danija Alveša, skoro sve glavne zvezde su na okupu, pa i Nejmar koji se i dalje oporavlja od povrede stopala koju je zadobio u martu.

Ipak, ima i nekih vrhunskih igrača koji bi sigurno imali mesta u bilo kojoj drugoj reprezentaciji, ali u brazilskoj jednostavno su prekobrojni poput Aleksa Sandra, Aleksa Telješa, Davida Luiza, Fabinja, Bernarda, Hulka, Oskara, Felipea Andersona, Lukasa Moure, Aleksa Tešeire, Ramireša, Rafinje, Lukasa Leive, Žuana Žezusa...

Da ne dužimo, pogledajte koja su to imena:

Golmani: Alison (Roma), Ederson (Mančester Siti), Kasio (Korintijans);

Odbrana: Danilo (Mančester Siti), Marselo (Real Madrid), Markinjos (PSŽ), Miranda (Inter), Tijago Silva (PSŽ), Fagner (Korintijans), Žeromel (Gremio), Felipe Luis (Ateltiko Madrid);

Vezni red: Kazemiro (Real Madrid), Fernandinjo (Mančester Siti), Paulinjo (Barcelona), Fred (Šahtjor), Felipe Kutinjo (Liverpul), Renato Augusto (Peking), Vilijan (Čelsi);

Napad: Nejmar (PSŽ), Gabrijel Žezus (Mančester Siti), Roberto Firmino (Liverpul), Tajson (Šahtjor), Daglas Kosta (Juventus).

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.