SRBIJA U ŠOKU! Saša Ilić ide na Svetsko prvenstvo?! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

NEVERICA

SRBIJA U ŠOKU! Saša Ilić ide na Svetsko prvenstvo?! (FOTO)

Ovo nas je sve zateklo nespremne...

Objavljeno:

Tačno mesec dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a u susret mečevima Srbije s Kostarikom (17. jun), Švajcarskom (22. jun) i Brazilom (27. jun) sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević posetio je redakciju Kurira i otkrio plan priprema i tajne adute naše reprezentacije.

- Ideja selektora Mladena Krstajića je da povedemo dvojicu-trojicu igrača u Rusiju, recimo Sašu Ilića, čije bi iskustvo značilo reprezentativcima. Mnogo je još nepoznanica u realizaciji ove ideje, ali je naša velika želja da pored Dekija Stankovića, Marka Pantelića, Save Miloševića, Nenada Bjekovića, uz nas budu Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Predrag Mijatović, Darko Kovačević... Njihovo prisustvo u Rusiji uticalo bi i na imidž srpskog fudbala, a što se samog tima tiče, Mladen veruje da bi bilo dobro da uz ekipu u kampu budu još dva-tri bivša asa - istakao je Bunjevčević za Kurir.

Goran Bunjevčević
Goran Bunjevčević foto: Fonet

Ispričao je i jednu interesantnu anegdotu, prema kojoj je Murinjo "terao" Nemanju Matića da se povredi.

- Svako kolo mi preživljavamo sve povrede naših igrača. Strepimo kad vidimo da Nemanja Matić u 88. minutu padne na travu, a onda nam on kasnije kaže da se takve situacije dogode ponekad i u dogovoru s njegovim trenerom Murinjom. Šalili smo se baš na tu temu, pa smo mu rekli da nam, ipak, da neki signal da je sve u redu. Što se tiče Stojkovića i Ivanovića, manje brinemo jer znamo da su veliki profesionalci i da će se maksimalno posvetiti svom oporavku.

Ostatak fantastičnog intervjua pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.