OSVETA JE NJIHOVA: Atina obojena u crno-belo, PAOK uzeo Kup, Prijović promašio penal, ali se kao veliki igrač izvadio! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Prštali crveni kartoni

OSVETA JE NJIHOVA: Atina obojena u crno-belo, PAOK uzeo Kup, Prijović promašio penal, ali se kao veliki igrač izvadio! (FOTO) (VIDEO)

Opšte je ludilo u Atini, a tek će biti u Solunu kada igrači budu stigli sa trofejom

Objavljeno:

Osveta se najbolje servira hladna i to su učinili fudbaleri PAOK-a! Biće Atina ove noći u crno-belim bojama, a tek će da bude opšta ludnica u Solunu, jer je PAOK pobedio AEK 2:0 u finalu Kupa Grčke.

Sprečili su Solunjani velike svoje rivale da osvoje duplu krunu, a uz to im se i osvetili za sve što se desilo pre nekoliko meseci, kada su takoreći njima prepustili dugo čekanu titulu, zbog nereda na "Tumbi".

Aleksandar Prijović u duelu sa Ognjenom Vranješom
Aleksandar Prijović u duelu sa Ognjenom Vranješomfoto: Reuters

Posle žestokih uličnih okršaja po glavnom gradu Grčke koje su imali navijači dva tima i među sobom i sa policijom, sada konačno makar na stadionu pažnja nije bila usmerena na njih, već na ono što se dešava na terenu.

A tamo se moglo štošta videti.

Aleksandar Prijović promašuje penal
Aleksandar Prijović promašuje penalfoto: AP

Počnimo od našeg Aleksandra Prijovića koji je mogao da postane neviđeni tragičar jer je promašio jedanaesterac u prvom poluvremenu za svoju ekipu.

I zato će morati da plati, ne piće, nego večeru, svom kapitenu Vijeirinji, jer je ovaj uradio i verovatno ključnu stvar na meču kada je postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca u 65. minutu.

Prštalo je na terenu, tenzije je bilo na sve strane, pa su zato i obe ekipe deset minuta pre kraja meča ostale sa po igračem manje. Maurisio iz PAOK-a je preoštrim prekršajem zaradio direktan žuti karton, a nekadašnji igrač Zvezde, Ognjen Vranješ je nasrnuo na njega zbog toga i dobio svoj drugi žuti, pa je i on morao pre vremena na tuširanje.

I onda dolazi momenat kada se Prijović iskupljuje za promašeni penal. Odlično je izbegao ofsajd zamku da bi potom asistirao potpuno usamljenom Pelkasu za gol koji je u trećem minutu nadoknade rešio sve dileme oko pobednika i osvajača Kupa.

Do kraja meča, pre nego su drugi put zaredom podigli trofej, crno-beli su ostali bez još jednog igrača, jer je Varela dobio drugu javnu opomenu, ali to njima više nije bilo ji bitno, jer je crno-beli deo stadiona već uveliko slavio.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.