Pakao na ulicama Atine, ne zna se ko protiv koga ratuje: Lete molotovljevi kokteli na policiju, divljaju huligani AEK-a i PAOK-a! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/GreekHooligans

Opšti neredi

Pakao na ulicama Atine, ne zna se ko protiv koga ratuje: Lete molotovljevi kokteli na policiju, divljaju huligani AEK-a i PAOK-a! (VIDEO)

Šta li će tek biti za vreme ili posle utakmice?!

Objavljeno:

U subotu uveče AEK i PAOK igraju finale Kupa Grčke u Atini, a malo je reći da je na ulicama potpuni haos i da mogu da izbiju još gori neredi.

Huligani dva rivalska tima su već imali svoj "performans" van stadiona i to noć uoči meča kada su divljali po prestonici Grčke, međusobno se sukobljavali i napali policiju.

U toj svojoj borbi nisu birali sredstva koja će koristiti, pa osim standardnih navijačkih, ali zabranjenih rekvizita, šipki, palica, baklji, korišćeni su i molotvljevi kokteli kojima su gađali pripadnike snaga reda i mira.

Jasno je da je od petka atinska policija na mukama i da će biti tek na još većim da spreči totalni haos i pre o posle utakmice.

Sve ovo je vrhunac onog što se dogodilo u prvenstvenom meču pre nekoliko meseci u Solunu, kada je PAOK-u poništen gol i to je izazvalo neviđene nerede tokom kojih je čak i gazda solunskih crno-belih, Ivan Savidis, sa pištoljem uleteo na teren.

Epilog toga je bila kratka obustava šampionata, a PAOK je kažnjen oduzimanjem bodova čime je izbačen iz borbe za titulu, pa je ona pripala na kraju AEK-u.

Malo je reći da su zbog toga navijači solunskog tima itekako besni i željni bilo kakve osvete.

Inače, zbog svih tih dešavanja, ali i kako bi se na neki način smirila tenzija, za finale Kupa je angažovan španski sudija da sudi.

BONUS VIDEO: Dešavanja na stadionu dok je ispred tuča Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.