ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ZA LIGU ŠAMPIONA! Terzić vadi svog keca iz rukava i najavljuje ludilo na Marakani! (FOTO)
Zdravko Kuzmanović u dresu Intera, Foto: Reuter

počeli pregovori

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ZA LIGU ŠAMPIONA! Terzić vadi svog keca iz rukava i najavljuje ludilo na Marakani! (FOTO)

Momak koji je 50 puta oblačio dres Srbije i dalje je pod ugovorom sa svojim klubom, ali priča se da su crveno-beli krenuli u pregovore

Objavljeno:

Bivši reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović jedan je od velikih želja rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Ovu informaciju u broju od srede prenosi jedan srpski list, uz dodatak da su čelnici crveno-belih pronašli plan po kojem mogu da angažuju vezistu rođenog u Švajcarskoj.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić želeo je i leta prošle godine da ojača roster članom Bazela, ali čvrst ugovor i godišnja primanja od 1.300.000 evra u najuspešnijem timu Švajcarske bili su nepremostiva prepreka. Momak koji je 50 puta oblačio dres Srbije i dalje je pod ugovorom sa Bazelom priča se da su crveno-beli krenuli u pregovore.

foto: Beta

Kuzmanović je sezonu za nama proveo na pozajmici u Malagi. Tim iz Anadaluzije se obavezao da mu plaća 50 posto godišnjih primanja dok je ostatak pokrivao Bazel. Upravo tom logikom želi da ga dobije i Zvezda. Rukovodstvo srpskog šampion namerava da dovede na pozajmicu Kuzmanovića i da mu plaća 35 do 40 posto godišnjih primanja

foto: Dragana Udovičić

Ne treba smetnuti sa uma da je u odličnim odnosima sa Zvezdanom Terzićem. Dok je generalni direktor Crvene zvezde bio predsednik Saveza, FSS je privoleo Kuzmanovića da igra za Srbiju. Pre toga je branio boje mlađih selekcija Švajcarske.

Kuzmanović su uklapa u profil igrača kakve na Marakani žele. Ima srpski pasoš i veliko internacionalno iskustvo.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.