LIGA ŠAMPIONA NEĆE BITI SAMO SAN: Bivši fudbaler Čelsija i veliki navijač Zvezde je nikad bliži dolasku na Marakanu! (FOTO)
Delije na meču protiv Partizana, Foto: Dado Đilas

nadohvat ruke

LIGA ŠAMPIONA NEĆE BITI SAMO SAN: Bivši fudbaler Čelsija i veliki navijač Zvezde je nikad bliži dolasku na Marakanu! (FOTO)

Sigurno je da bi bio veliko pojačanje za Crvenu zvezdu i napad na Ligu šampiona

Objavljeno:

Situacija u Olimpijakosu je odlična za srpske klubova, a posebno za Crvenu zvezdu koja ima šansu da konačno ulovi Marka Marina.

Momak iz Republike Srpske i bivši reprezentativac Nemačke tiha je patnja Zvezdana Terzića svakog leta. Levonogi krilni igrač je u najboljim godinama, a kako sada stvari stoje na izlaznim je vratima Olimpijakosa. Posle sedam godina crveno-beli iz Atine ostali su bez titule, a prvenstvo su završili na trećem mestu.

foto: EPA/Srđan Suki

Novi šampion je AEK, dok u finalu igraju AEK i PAOK. Naviknut na trofeje, klub iz Pireja nedavno je završio sezonu bez ijednog pehara. Čekaju ga kvalifikacije za Ligu Evrope, što je razljutilo gazdu Evangelosa Marinakisa koji je fudbalerima poručio:

- Ne pada mi na pamet da vas zadržim u klubu! Ne zaslužujete Olimpijakosov dres. Umesto da vam poželim divan odmor, mogu vam samo poručiti da se gubite! Ne zaslužujete ni toalet papir u svlačionici. Lično sam kriv za krah. Dao sam vam prevelike plate!

foto: AP

Marko Marin ima ugovor do juna 2019. godine, a obeštećenje za njega iznosi oko milion evra. Sigurno je da bi bio veliko pojačanje za Crvenu zvezdu i napad na Ligu šampiona, posebno što ga u Beogradu čeka prijatelj El Fardu Ben sa kojim je igrao u Olimpijakosu, a i uvek je isticao da je navijač crveno-belih. Crvena zvezda se prošlog leta raspitivala za Marina, ali Olimpijakos nije hteo da ga proda.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.