JA SAM TAJ KOJI ODLUČUJE! Iliev za Espreso o Sumi i transferima: Ne možeš neko dete da voliš manje, a neko više! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

UVEK OTVOREN ZA SARADNJU SA NOVINARIMA

JA SAM TAJ KOJI ODLUČUJE! Iliev za Espreso o Sumi i transferima: Ne možeš neko dete da voliš manje, a neko više! (FOTO)

- Neke priče zaista nisu profesionalne - kaže sportski direktor Partizana

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Tokom ovog prepodneva, u srpskim medijima pojavila se informacija da je Sejduba Suma "stavljen na transfer listu" jer nije zadovoljio visoke standarde u Partizanu...

Povodom toga, kao i uvek kada se takve informacije pojave, kontaktirali smo za saradnju sa "sedmom silom" uvek raspoloženog sportskog direktora crno-belih Ivicu Ilieva kako bi nam potvrdio navode.

Međutim...

Sejduba Suma
Sejduba Suma foto: Filip Plavčić

- Priče o transfer listi nisu profesionalne. Mi imamo neke ambicije za kraj sezone, želju da osvojimo Kup, bilo bi ružno sada pričati o takvim stvarima. Svi mi iz stručnog štaba i uprave razmišljamo samo o Kupu i o toj utakmici sa Čukaričkim, i ponavljam, zaista je neprofesionalno kada bismo u javnost iznosili priče o nekim transfer listama i prodaji naših prvotimaca - jasan je Ivica Iliev u izjavi za Espreso koju je odmah nastavio:

- Svoje planove neću iznositi javno. Sve spekulacije koje se pojavljuju u novinama dolaze od drugih ljudi, s čim ja nemam ništa, a mogu da garantujem jednu stvar: Ništa se neće desiti dok ja to ne odobrim ili odlučim. Toliko je prosto - razrešio je sve dileme jedan od najuspešnijih sportskih direktora crno-belih u poslednjih nekoliko decenija.

Kakvi su planovi crno-belih za sledeću godinu, pošto si još u novogodišnjem intervjuu za nas rekao da ih imaš?

- Naravno da se prave planovi za sledeću godinu, a u planovima smo još od kraja zimskog prelaznog roka. Moramo da poštujemo klub u kome radimo, i da cenimo interese kluba. Kada bismo iznosili da je neko na transfer listi, radili bismo protiv kluba, što nikome nije cilj - jasan je bivši napadač crno-belih.

Iliev i Suma prilikom potpisivanja
Iliev i Suma prilikom potpisivanja foto: Nebojša Mandić

Kakav je tvoj odnos sa Sejdubom?

- Imam dobar odnos sa svim igračima. To vam je kao kad imate decu. Ne možete neko dete kao otac da volite više ili manje jer je dobro ili nije, jer je nešto zgrešilo ili nije. Ne bi bilo u redu - ističe Iliev.

A, nama ostaje da vidimo kako će biti završena saga zvana Sejduba Suma, o kojoj možete da čitate OVDE.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U SVLAČIONICI LIVERPULA! Salah na srpskom opsovao saigrača iz HRVATSKE!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.