PARANOJA U LJUTICE BOGDANA! Vladan Milojević napušta Srbiju, preuzima ekipu punu bivših igrača Zvezde!? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

DA LI ĆE GA ZADRŽATI?!

PARANOJA U LJUTICE BOGDANA! Vladan Milojević napušta Srbiju, preuzima ekipu punu bivših igrača Zvezde!? (VIDEO)

Šampion ga želi kako bi napao Ligu šampiona

Objavljeno:

Idol navijača Crvene zvezde iz ove sezone definitivno je Vladan Milojević, čovek zaslužan za najveći uspeh ovog kluba u 21. veku - evropsko proleće, uz titulu koja samo čeka da bude pokupljena u Kruševcu ovog vikenda.

Jesenas se pominjalo da ga hoće PAOK, u martu su stizale vesti da mu Olimpijakos sprema ugovor od 2.000.000 evra, a danas Grčka bruji da je novi šampion AEK zainteresovan za trenera Crvene zvezde, prenosi MOZZART Sport.

Iskusni španski stručnjak Manolo Himenez je taj koji je doneo Atinjanima dugo čekanu titulu (veoma kontroverznu, ali o tome smo već previše pisali, pa da vas ne udavimo) i stekao je ogromnu popularnost među navijačima. Ali Himenez po svoj prilici neće predvoditi AEK u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Španski stručnjak čeka smenu Vinćenca Montele u Sevilji da bi seo na klupu andalužanskog kluba, a to bi trebalo da se dogodi veoma brzo, jer u Andaluziji nisu srećni učinkom italijanskog stručnjaka.

Direktor Dušan Bajević je označio Milojevića kao prvu metu, a prema saznanjima MOZZART Sporta predsednik Melisanidis takođe ima visoko mišlejnje o Zvezdinom stratega.

Uroš Ćosić
Uroš Ćosić foto: AP

Inače, u AEK-u graju dva bivša fudbalera Crvene zvezde - Uroš Ćosić i Ognjen Vranješ.

Terziću, reaguj što pre, da crveno-beli ne bi ostali bez svog vojskovođe.

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.