VOĐA NAVIJAČA CRVENO-BELIH PROTERAN SA TRIBINE: Zbog ličnog profita i novčanih prevara ulaz na stadion za njega je zabranjen! (FOTO) (VIDEO)
Fratrija u poseti Delijama, 2017. godine, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

POSTOJE PRAVILA

VOĐA NAVIJAČA CRVENO-BELIH PROTERAN SA TRIBINE: Zbog ličnog profita i novčanih prevara ulaz na stadion za njega je zabranjen! (FOTO) (VIDEO)

više puta iskoristio svoj autoritet i ime grupe radi ostvarivanja lične koristi i to je glavni razlog za donosenje ovakve odluke navijača crveno-belih

Objavljeno:

Navijačka grupa Spartaka iz Moskve ”Fratria” odlučila je da udalji sa tribine nekadašnjeg vođu grupe poznatijeg pod nadimkom “Pauk” zbog prevari i laži kojima je više puta naneo štetu i osramotio svoju navijačku grupu.

Sada već bivšem vođi Spartakovih navijača zabranjen je ulazak na tribinu kako na domaćim tako i na gostujucim utakmicama moskovskog kluba. Pauk je više puta iskoristio svoj autoritet i ime grupe radi ostvarivanja lične koristi i to je glavni razlog za donosenje ovakve odluke navijača crveno-belih.

foto: EPA / Antonio Bat

U Rusiji je poslednjih godina usvojen kodeks kojima je delovanje pojedinaca odvojeno od delovanja grupe i ovo nije prvi primer odstranjivanja navijača iz grupe, ali je ovaj najjace odjeknuo do sada jer je pomenuti momak bio jedan od viđenijih i poštovanijih ljudi na tribini.

Inače Moskva spada u jedan od gradova u kojem je zastupljeno najviše navijačkih grupa pa tako pored navijaca Spartaka u glavnom gradu Rusije deluju i navijaci CSKA, Dinama, Torpeda i Lokomotive.

BONUS VIDEO:

Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.