BRAZIL JE NOĆNA MORA! Spisak Karioka za Mundijal nije gotov, ali je i ovo PREVIŠE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

MOĆNI BRAZILCI

BRAZIL JE NOĆNA MORA! Spisak Karioka za Mundijal nije gotov, ali je i ovo PREVIŠE! (FOTO) (VIDEO)

Selektor reprezentacije Brazila na slatkim mukama

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite se nalazi na slatkim mukama. Spisak putnika za svetsko prvenstvo treba da sadrži 23 igrača, a on je za sada poronašao 18 putnika za Rusiju. Tri igrača koja su pridodata spisku proteklih dana su golman Mančester Sitija Ederson, vezista Šahtjora Fred i ofanzivac Juventusa Daglas Kosta, pa je dotadašnjih 15 sigurnih putnika sad zaokružen na brojku 18.

Za preostalih pet mesta konkuriše veći broj igrača a najveće šanse imaju Neto (Koji bi bio treći golman),dok u odbrani na poziciji beka za mesto u ekipi konkurišu Aleks Sandro, Rafinja, Danilo i Vagner.

S obzriom da je od pomenute trojice samo Aleks Sandro levi bek, on je već viđen na konačnom spisku, dok preostala trojica konkurišu za mesto zamenika neprikosnovenog Danija Alveša. Na poziciji štopera Brazilci imaju trojicu igrača (Miranda, Markinjos i Tijago Silva), a ako Tite odluči da pozove još jednog, najveće šanse imaju Žeromel iz Gremija, Žil iz Šandonga i Rodrigo Kaja iz Sao Paula.

Selektor Brazila TIte
Selektor Brazila TItefoto: reuters

Vezni red je već popunjen pa Tite najverovatnije neće dopunjavati satav na ovom delu terena. Deluje da su u ovom trenutku za mesto još jednog napadača, najbliži pozivanju mladi Artur Mela iz Gremija, odnosno Tajson iz Šahtjora, ali ta odluka ostaje na selektoru, pa ćemo u narednnim danima videti ko će overiti pasoš za Mundijal. Brazil se nalazi u grupi E zajedno sa reprezentacijama Srbije, Kostarike i Švajcarske.

Na spisku od 18 igrača koje je objavio "Globo" nalaze se sledeći igrači:

GOLMANI: Alison (Roma), Ederson (Mančester Siti).

BEKOVI: Marselo (Real Madrid), Dani Alves (PSŽ).

ŠTOPERI: Miranda (Inter), Markonjos, Tijago Silva (PSŽ).

VEZNI IGRAČI: Kazemiro (Real Madrid), Fernandinjo (Man. Siti), Paulinjo, Kutinjo (Barselona), Fed (Šahtjor), Renato Agusto (Peking Gunan).

NAPADAČI: Nejmar (PSŽ), Gabrijel Žesus (Siti), Vilijan (Čelsi), Firmino (Liverpul), Daglas Kosta (Juventus).

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.