Bliži se kraj... A titula je dodatna snaga za navijače! (FOTO)
FK Crvena zvezda, Foto: AP

ne razmišljaju o umoru

Bliži se kraj... A titula je dodatna snaga za navijače! (FOTO)

Prethodnu utakmicu na Čairu fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0

Objavljeno: 18:40h

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da njegova ekipa za cilj u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Nišu ima za cilj da osvoji tri boda, kako bi se što više približila osvajanju trofeja u Superligi Srbije.

- Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu. Pripremamo se kao i za svaku meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu - rekao je Krstičić.

Zvezda će u subotu gostovati u Nišu ekipi Radničkog u 32. kolu Superlige, odnosno drugom kolu plej-ofa.

Prethodnu utakmicu na Čairu fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0.

- Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada se pobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje - rekao je on.

Protekli "večiti" derbi bio je 50. utakmica od početka sezone ekipi Vladana Milojevića.

- Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu, što im daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u 'večitom' derbiju. Znamo da protiv nas sve ekipe imaju ogromnu želji i zato u svakom duelu moramo da budemo agresivniji i bolji - zaključio je Krstičić.

Utakmica na stadionu Čair igraće se u subotu od 19.00.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.