Grobari, on veruje u prolaz dalje! Verujete li i vi? (VIDEO)
Foto: FK Partizan

DAČA VERUJE

Grobari, on veruje u prolaz dalje! Verujete li i vi? (VIDEO)

Ima li njegov optimizam utemeljenje u realnosti?

Objavljeno:

Revanš polufinala Kupa Srbije je zakazan za 9. maj 2018. na stadionu Partizana, a crno-beli imaju dve nedelje da se konsoliduju i pokrenu "valjak" u drugom meču koji vodi ka osvajanju trofeja, a ujedno i zaborave gorak poraz nanet od ekipe Čukaričkog za krajnji rezultat od 4:2 (2:2).

U listu strelaca u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa Srbije upisali su se Bojić 2′, 55′, Kajević 40′ i Mudrinski 90+2′ (Čukarički), Radić (ag) 20′ i Pantić 44′ za Partizan.

- Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava - konstatuje strelac gola za Partizan Danilo Pantić.

- Na kraju nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se vraćali u meč dva puta, ali jednostavno danas nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse su tu da se promašuju takođe. Uveren sam da će biti bolje sledeći put.

Postigao si prelep gol, a ujedno si bio na pravom mestu i centrirao za prvo izjednačenje (autogol Sava Radića, lopta ga pogodila u butinu posle kornera).

- Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igramo sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje što me motiviše da dajem više i treniram bolje.

I pored želje, pola sata pred početak meča golman Stojković zbog bolova u leđima ipak nije mogao da stane među stative.

- Stojke nam znači, ali nijedan gol ne ide na dušu Marka Jovičića, on je odradio odlično svoj deo posla.

U nedelju nas očekuje utakmica SLS sa Čukaričkim, a potom 9. maja revanš u polufinalu Kupa Srbije? Može li valjak do pobede?

- Dva gola da damo, a ne primimo nijedan, zašto da ne? Igramo kući, verujem u prolaz u finale. A do tada, igramo za vikend ponovo i eto prilike da im vratimo za gorak poraz - kaže Pantić.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.