OPŠTE LUDILO U RIMU! Predsednik skakao u fontanu, Kolarov i Džeko slavili sa Totijem! (VIDEO)
Foto: EPA/Angelo Carconi

PRAZNIK!

OPŠTE LUDILO U RIMU! Predsednik skakao u fontanu, Kolarov i Džeko slavili sa Totijem! (VIDEO)

Oduševljeni predsednik Rome Džejms Palota je doslovno poludeo od sreće

Objavljeno: 08:59h

Fudbaleri Rome napravili su neverovatan podvig u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su u revanšu na svom terenu savladali favorizovanu Barselonu rezultatom 3:0 i tako izborili plasman u polufinale elitnog fudbalskog takmičenja.

Igrači, članovi stručnog štaba, funkcioneri i navijači popularne Vučice bili su u transu nakon meča. Slavilo se na tribinama, u svlačionici, a zatim i na ulicama glavnog grada Italije.

Oduševljeni predsednik Rome Džejms Palota je od sreće uskočio u fontanu!

A, pogledajte i kako je Edin Džeko doveo ćerkicu u svlačionicu, kako bi podelila radost sa svim njegovim kolegama i drugarima. Tu su bili i Kolarov i Toti...

Pročitajte i Džekinu izjavu posle meča.

- Ludilo, sjajan osjećaj. Ne mogu da ga opišem. Zašto da odem iz ovog kluba? Najbolje tek dolazi, konačno mogu da igram polufinale, presrećan sam što sam ostao, verujem da je i klub presrećan. Ne razgovarajmo sada o novcu. Novac mi ništa ne znači, Čelsi sam odbio radi noći poput ove. Uživali smo, nisam nikad video da Barcelona pati ovoliko koliko je večeras patila. Zaista smo ih mučili od početka utakmice, pritiskali smo ih i nisu znali šta ih je snašlo. Meni je bilo lakše da igram jer su Rađa i Šik bili blizu mene i imao sam više prostora. Niko nije verovao u nas pre ove utakmice, davali su nam pet posto šanse, a vidite gde smo. Nadam se da možemo i u finale - istakao je Džeko nakon utakmice.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.