IBRA RONALDU: Probaj to da uradiš sa 40 metara! IPAK, KRAUČOV KOMENTAR JE POBEDA: Ima nas samo nekoliko koji to možemo! (FOTO) (VIDEO)
Kristijano Ronaldo postiže gol protiv Juventusa, Foto: EPA/Andrea Di Marco

Reakcije iz sveta sporta

IBRA RONALDU: Probaj to da uradiš sa 40 metara! IPAK, KRAUČOV KOMENTAR JE POBEDA: Ima nas samo nekoliko koji to možemo! (FOTO) (VIDEO)

I dok su mnogi bili impresionirani Šveđanin je reagovao u svom stilu

Objavljeno:

Svet je ustao i poklonio se Kristijanu Ronaldu za majstoriju koju je izveo na stadionu u Torinu pogodivši "makizicama" mrežu Juventusa u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Njegov pogodak kojim je potvrdio da je jedan od najvećih koji su ikada špartali zelenim terenom izazvao je oduševljenje od običnih ljubitelja pa sve do njegovih kolega i suparnika, ali i sportista koji se bave nekim drugim sportovima.

- Zar vam ovo nije zabavno?!? To čak nije ni fer! Bezobrazno - poručio je košarkaški "Kralj" Lebron Džejms.

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

- Pogledajte samo koliko je visoko skočio, koliko je daleko od zemlje. Pa to je šala - uzviknuo je Rio Ferdinand, Ronaldov nekadašnji saigrač iz Mančester junajteda.

- Sada slobodno može da napusti zemlju i da ode da igra protiv Marsovaca. Taj čovek je sve uradio - kroz šalu je poručio bivši igrač Reala Alvaro Arbeloa.

Bilo je i onih koji su se našalili poput Pitera Krauča koji se prisetio da je i on postigao sličan gol makazicama u Ligi šampiona.

- Postoji samo nekolicina nas koji ovo možemo da uradimo - poručio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Na Kristijanovo umeće nije ostao ravnodušan ni Zlatan Ibrahimović, koji je i sam postigao spektakularni gol makazicama i to sa 40 metara, ali to je bilo na prijateljskom meču reprezentacija Švedske i Engleske.

Upravo zbog toga nije bio ni impresioniran, ali takvu reakciju smo i očekivali od Ibrakadabre, koji uglavnom uvek ističe sebe u prvi plan.

- Lep gol, ali trebalo bi to da proba sa 40 metara - kazao je Šveđanin.

BONUS VIDEO: Frka u Pioniru na poluvremenu meča Crvena zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.