ČIJI GOL JE LEPŠI? ZIDANOV ILI KRISTIJANOV? Zizu nema dilemu, ali šta će Portugalac reći na ovakvu izjavu svog trenera! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNFC

Svetska debata

ČIJI GOL JE LEPŠI? ZIDANOV ILI KRISTIJANOV? Zizu nema dilemu, ali šta će Portugalac reći na ovakvu izjavu svog trenera! (VIDEO)

I legendarni Francuz nije bez svog ega

Objavljeno: 10:08h

Planeta bruji sa oduševljenjem o Kristijanu Ronaldu i njegovom fantastičnom golu koji je dao Juventusu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

As madridskog Reala zabo je "makazice" sa nekih 12-13 metara i postigao jedan od najlepših, ako ne i najlepši gol u istoriji najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Odmah posle meča počela su i poređenja između njegovog gola i gola koji je postigao baš njegov trener Zinedin Zidan u finalu Lige šampiona 2002. godine protiv Bajera Leverkuzena, koji je ušao u fudbalske anale.

Naravno, to je bilo i pitanje novinara upućeno francuskom stručnjaku posle meča, da uporedi ta dva gola, jer je i njegova reakcija u trenutku kada je Portugalac zatresao mrežu "stare dame" pokazala da je bio impresioniran.

- Možete uporediti ta dva gola. Moj je lepši, ali ovaj je "svežiji". Možemo reći da je to jedan od najlepših golova u istoriji fudbala, ne toliko lep kao moj, ali - kroz osmeh je ostao nedorečen Zidan.

A o svojoj reakciji na gol?

- Ja možda jesam Realov trener, ali takođe volim fudbal i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Bufon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti kapu. Mesi i Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona - poručio je legendarni Francuz.

BONUS VIDEO: Luka Dončić posle pobede nad Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.