Nenad Milijaš im je doneo stan, a sad ih je i ugostio na Marakani! (VIDEO)
Nenad Milijaš sa porodicom Poulić, Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdaši su i oni

Nenad Milijaš im je doneo stan, a sad ih je i ugostio na Marakani! (VIDEO)

Porodica Poulić koja je dobila stan u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" zahvaljujući kapitenu crveno-belih, bila je gost Crvene zvezde

Objavljeno:

Posebno lepo druženje prethodilo je današnjem treningu fudbalera Crvene zvezde.

Kapiten Nenad Milijaš ugostio je porodicu Poulić iz Starog Starčeva, kojima je upravo on pre šest dana doneo glavnu nagradu u igri „Uzmi račun i pobedi 2018” – stan u Beogradu.

Milijaš je, od ukupno 5 754 681 koverte koliko je pristiglo, u četvrtom kolu nagradne igre izvukao baš Jankovu i tako mu doneo stan na Novom Beogradu. Posebna draž u svemu jeste to što je Janko navijač Crvene zvezde, kao i njegova trojica unuka koji rado posećuju utakmice naših fudbalera. Zato su posebno uživali u današnjem druženju sa našim kapitenom. Milijašu je bilo izuzetno drago što je upoznao porodicu za koju je baš on bio srećne ruke i što je stan otišao njima. Takođe, on je rekao da će vrlo rado biti prvi gost u novom stanu Poulića.

- Nismo verovali da ovako nešto može nama da se desi. Sreću kada smo čuli da je Milijaš izvukao baš našu kovertu i dalje ne mogu rečima da opišem. Zaista je život nepredvidiv. Sigurni smo da ćemo sa decom i unucima uživati u novom stanu, a svakako će dres Nenada Milijaša, kao i pokloni koje smo ovom prilikom dobili od Crvene zvezde zauzeti posebno mesto u njemu – rekao je srećni dobitnik Janko Poulić.

On je sa svojom suprugom Marom, sinom Draganom i unukom Nemanjom obišao i muzej Crvene zvezde gde su imali priliku da vide najvrednije trofeje Crvene zvezde, da čuju zanimljive detalje iz bogate istorije kluba, kao i da naprave fotografije koje će im zauvek ostati lepa uspomena.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.