Znali ste da Markovića želi Mančester, a sada je Iliev otkrio da je još jedan igrač Partizana na meti najvećih svetskih klubova!
Ivica Iliev, Foto: Beta

budućnost crno-belih

Znali ste da Markovića želi Mančester, a sada je Iliev otkrio da je još jedan igrač Partizana na meti najvećih svetskih klubova!

Osasmnaestogodišnji defanzivac crno-belih je već "pikiran" od strane skauta

sa "Old Traforda", Budimira Vujačića

Objavljeno: 22:44h

Mladi fudbaler Partizana Svetozara Markovića zapao je za oko skautima Mančester junajteda, što je propraćeno kroz mnoge srpske i ostrvske medije.

Osasmnaestogodišnji defanzivac crno-belih je već "pikiran" od strane skauta

sa "Old Traforda", Budimira Vujačića.

Momak koji je debitovao za Partizan protiv Plzenja u nadoknadi beogradskog meča šesnaestine finala Lige Evrope odigrao je tri utakmice za crno-bele (dve prvenstvene i jednu u Kupu) pokazavši pritom da je i te kako "materijal" za pravljenje ozbiljne karijere.

- Ne bih konkretno da govorim ni o jednom interesentu, mogu samo da kažem da polovina fudbalske Evrope, uključujući i najveće klubove, prati svaki korak Svetozara Markovića i Armina Đerleka. To su momci koji su budućnost Partizana i kada su u pitanju dalji potezi, radićemo samo ono što je u interesu našeg kluba - odreagovao je sportski direktor Ivica Iliev, prenose "Novosti".

- Imali smo nekoliko godina lošeg rada i koordinacije sa omladinskom školom, zbog čega su nam praktično propale generacije fudbalera rođenih 1994, 1995, 1996. čak i 1997. Sada smo uspeli da uspostavimo prave relacije i uradimo ono što je svojstveno Partizanu, a to je da imamo oslonac u igračima iz naše škole.

U Partizanu se može čuti da su upravo Marković i Đerlek glavni oslonac tima za narednu sezonu. Međutim, kada se pojavi klub kao što je Mančester junajted, pokazalo se i u decembru 2009. prilikom odlaska Tošića i Ljajića, "nepristojna ponuda" ruši sve barijere.

- Ono što je svakako veoma pozitivno jeste da u ovom trenutku postoji još nekolicina igrača koji kucaju na vrata prvog tima i sa te strane Partizan sigurno nema ni najmanjeg razloga za brigu - završio je Iliev priču o potencijalnoj transfer bombi.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.