Nikoga nije lako pobediti, svaka utakmica je nezgodna: Nemanja Milić posle svih problema očekuje pobedu u Lučanima! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

PRIČE SA MARAKANE

Nikoga nije lako pobediti, svaka utakmica je nezgodna: Nemanja Milić posle svih problema očekuje pobedu u Lučanima! (FOTO)

Fudbalere Zvezde u nedelju od 17 časova očekuje prvenstveni duel protiv Mladosti u Lučanima

Objavljeno:

Radno je bilo i ovog jutra na Marakani, izabranici Vladana Milojevića odradili su jednoipočasovni trening i nastavili sa pripremom za predstojeće mečeve u Superligi Srbije. Zvezdin krilni napadač Nemanja Milić ističe da veruje da će kvalitetan i predan rad dati dobre rezultate na kraju šampionata.

- Posle dosta vezanih utakmica i u prolećnom delu sezone došlo je vreme za kraći odmor. Prijalo nam je da imamo nekoliko slobodnih dana, da razbistrimo glave pre nego što smo nastavili sa vrlo ozbiljnim treninzima. Sada radimo kako bismo ispravili neke sitne greške koje koje su bile prisutne u našoj igri i zato su nam zaista odlično došle ove dve nedelje. Verujem da ćemo ispraviti sve nedostatke i da ćemo sa još dve pobede ući u plej-of. Očekujem da nastavimo da pobeđujemo i da što je pre moguće obezbedimo prvo mesto. Ne želimo da čekamo sam kraj prvenstva, već da poslednjih nekoliko utakmica igramo malo opuštenije i za svoju dušu - rekao je Milić.

foto: Dado Đilas

Fudbalere Zvezde u nedelju od 17 časova očekuje prvenstveni duel protiv Mladosti u Lučanima.

- Nikog nije lako pobediti, svaka utakmica je nezgodna i teška na svoj način. Zato u svaki susret ulazimo maksimalno koncentrisano i ozbiljno. Moramo da trijumfujemo protiv koga god i gde god da igramo. Na isti način svi razmišljamo, nemamo drugu opciju osim da pobeđujemo jer se drugačiji rezultat ne oprašta. Svi vole da igraju protiv Zvezde, žele da se dokažu i da vide u krajnjoj liniji gde su, da testiraju sebe da li mogu da se nose Crvenom zvezdom. Sve ekipe su izuzetno motivisane i samim tim dolaze i grublji i agresivniji startovi na utakmicama, ali sve je to normalno, već smo se navikli i imamo odgovor na svaku situaciju.

foto: EPA

Zvezdin krilni napadač u prethodnom periodu imao je dosta problema sa povredama.

- Hvala Bogu, konačno, posle mnogo povreda koje su me zadesile mogu da kažem da sam zdrav i spreman. Nadam se da ću kraj prvenstva dočekati isto tako i da će me u budućnosti povrede zaobilaziti. Najbitnije je da mi igramo dobro, ko god da se nalazi na terenu. U našoj ekipi zaista svi igrači dobijaju šansu, to je jako dobra stvar što svi imamo utakmice u nogama. Na taj način svi stižu i da se odmore i dobro pripreme - poručio je Milić.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije stigli u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.