FARAON SALAH! Liverpul upropastio Votford uz 4 gola fantastičnog Egipćanina! Everton nastavio dobre partije, Milivojević ponovo strelac!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

PREMIJER LIGA, 31. KOLO

FARAON SALAH! Liverpul upropastio Votford uz 4 gola fantastičnog Egipćanina! Everton nastavio dobre partije, Milivojević ponovo strelac! (FOTO) (VIDEO)

Bornmut je kod kuće posle preokreta sa 2:1 pobedio Vest Bromvič, koji je ubedljivo poslednji na tabeli engleskog prvenstva

Objavljeno:

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su Hadersfild u gostima sa 2:0, u 31. kolu Premijer lige.

Srpski fudbaler Luka Milivojević dao je iz penala drugi gol za Palas, a prethodno je strelac bio Džejms Tomkins.

Stouk je zabeležio sedmi vezani poraz, pošto je na svom stadionu izgubio sa 2:1 od Evertona.

Dvostruki strelac za Everton bio je Dženk Tosun, dok je Maksim Čupo-Moting uspeo da izjednači za Stouk sa igračem manje, ali to nije bilo dovoljno.

Stouk je pretposlednji na tabeli sa 27 bodova, tri manje od Vest Hema koji je na 17. mestu, dok je Everton deveti sa 40. Bornmut je kod kuće posle preokreta sa 2:1 pobedio Vest Bromvič, koji je ubedljivo poslednji na tabeli engleskog prvenstva.

foto: Reuter

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na svom terenu ekipu Votforda sa ubedljivih 5:0 u utakmici 31. kola Premijer lige.

Junak pobede "crvenih" bio je Mohamed Salah koji je postigao četiri gola - u četvrtom, 43. i 77. i 85. minutu. U strelce se upisao i Roberto Firmino u 50. minutu, a Salah je kod tog gola bio asistent.

Egipćanin je sa današnja četiri pogotka stigao do brojke od 28 golova u Premijer ligi od početka sezone.

Samo jedan afrički fudbaler je postigao više golova od njega u jednoj sezoni i to Didije Drogba koji je u sezoni 2009/10. postigao 29 golova.

Salah je, takođe, postao prvi fudbaler Liverpula koji je na jednoj utakmici postigao četiri gola još od Luisa Suaresa na meču protiv Noriča u decembru 2013.

Fudbaleri Liverpula su nakon 18. pobede od početka šampionata treći na tabeli sa 63 osvojena boda, dok je Votford na 11. mestu sa 36. Ekipa Jirgena Klopa u narednom kolu gostuje Kristal palasu, a Votford dočekuje Bornmut.

Premijer liga, 31. kolo:

Subota:

Bornmut - VBA 2:1 (0:0) Ibe 77, Stanislas 89 - Rodrigez 49

Hadersfild - Kristal Palas 0:2 (0:1) Tomkins 23, Milivojević 68 pen

Stouk - Everton 1:2 (0:0) Čupo Moting 77 - Tosun 69 i 84/

Liverpul - Votford 5:0 (2:0) Salah 4, 43, 77 i 85, Firmino 49

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić nakon uručenja dresa sa brojem 100

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.