PARTIZAN PRESEKAO! Poznata je sudbina Miroslava Đukića!
Đukić i Vučelić, Foto: Nebojša Mandić

TO SMO ČEKALI

PARTIZAN PRESEKAO! Poznata je sudbina Miroslava Đukića!

Više dileme o njegovom ostanku nema...

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome je pozvao javnost da prestane da se bavi spekulacijama oko statusa trenera Miroslava Đukića jer ima puno poverenje uprave da nastavi posao, kao i igrači.

- Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače. To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države - piše na sajtu kluba.

Dalje se navodi da su "različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira".

- Kako Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti. FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: EPA/Martin Divisek

Iz Humske poručuju da će u narednom periodu, umesto što se oduzima, moći da sabiraju dostojne ljude i važne bodove.

- U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica - zaključuju iz Partizana.

Fudbaleri Partizana posle 25. kola Superlige imaju 14 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, a sutra dočekuju Rad.

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.