U SRBIJI NEMA NAMEŠTANJA! Predsednik Zajednice superligaša odgovorio Mijailoviću i izjavio da nema privilegovanih klubova! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

jasno i glasno

U SRBIJI NEMA NAMEŠTANJA! Predsednik Zajednice superligaša odgovorio Mijailoviću i izjavio da nema privilegovanih klubova! (FOTO)

Potpuno sam siguran da FSS ne privileguje nijedan klub, pa makar to bili i Crvena zvezda i Partizan

Objavljeno:

PredsednikZajednice klubova Super i Prve lige Srbije Dragomir Lazović odbacio je tvrdnje predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića da je prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza privatizovao Savez, navodeći da su takve izjave neprimerene i štetne.

- U obavezi sam da odgovorim i svojom izjavom javnosti prezentujem stav. Iskreno i istinski za sve vreme formiranja novog rukovodstva FSS-a i imenovanja predsednika Slaviše Kokeze ničim nisam bio prinuđen da donesem bilo kakvu odluku koja nije bila u interesu svih klubova Superlige. Potpuno sam siguran da FSS ne privileguje nijedan klub, pa makar to bili i Crvena zvezda i Partizan - izjavio je Lazović.

foto: Dado Đilas

Međutim, kako je naveo, ono što sigurno itekako šteti srpskom fudbalu jesu neprimerene izjave čelnika dva naša najveća kluba.

- Shodno tome, a posle učestalih razgovora koje sam imao sa čelnicima velikih klubova, potpuno sam iznenađen izjavom predsednika Crvene zvezde. Ne samo da je izjava bila neprimerena, već je i izjavom diskreditovano postojanje zajednice Superlige, koja ne samo da postoji, već u njoj deluju i rade visoko kvalitetni kadrovi za koje mogu reći da su odlični operativci FSS - podvukao je Lazović.

foto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima, da li će šampion Srbije biti Crvena zvezda ili Partizan, treba oni da odluče isključivo na terenu, a nikako da svoje neuspehe ili uspehe rešavaju preko leđa krovne institucije našeg fudbala, kao ni preko ostalih klubova naše lige. Takođe je napomenuo i da su optužbe da je prvenstvo namešteno netačne.

- Zato u potpunosti kao predsednik Superlige i predsednik Javora uvek ću biti na strani fudbala i institucija našeg fudbala i uvek ću biti protiv ovakvih izjava i iste smatrati kao neprimerene i štetne. Uskoro će biti održana i Skupština Udruženja klubova Super i Prve lige gde će klubovi javno moći da izraze svoje mišljenje - zaključio je Lazović.

BONUS VIDEO: Stanje terena u Subotici pred meč Spartak - Crvena zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.