Đukić posle Mladosti može da bude zadovoljan samo sa tri boda!
Miroslav Đukić, Foto: Beta/Branislav Božić

realno

Đukić posle Mladosti može da bude zadovoljan samo sa tri boda!

- Znali smo kako će oni igrati, nismo bili pokretljivi i konkretni u napadu. Lako smo gubili loptu, znali smo da će igrati čovek na čoveka

Objavljeno: 17:15h

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa potpuno podbacila u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti i da jedino može da bude zadovoljan osvajanjem tri boda.

- Jedino što mogu da budem zadovoljan su ta tri boda. Odigrali smo loše i ni u jednom momentu nismo uspeli da dominiramo, da stvorimo šanse. Pogotovo u napadu. Igrali smo loše, jedino dobro su ta tri boda. Svi kao ekipa smo podbacili, nismo uspeli da napravimo zrelu šansu. U poslednjih pet minuta, kada su oni zbog svojih grešaka dobili isključenja, uspeli smo da postigemo dva gola i osvojimo tri boda - rekao je Đukić za televiziju Arenasport posle utakmice.

Partizan je u Lučanima pobedio Mladost sa 2:1. Mladost je povela u 70. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio golom Marka Jevtovića u 86. minutu. Pobedu aktuelnom šampionu Srbije doneo je Miloš Šatara autogolom u 89. minutu.

- Znali smo kako će oni igrati, nismo bili pokretljivi i konkretni u napadu. Lako smo gubili loptu, znali smo da će igrati čovek na čoveka. Imali smo mnogo problema jer nismo uspeli da uspostavimo pas igru - dodao je trener aktuelnog šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: Grobari sa juga i pobunjena frakcija vređaju najvećeg rivala

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.