IDEMO NA POBEDU! HOĆEMO PEHAR! Jasna poruka iz Partizana pred finale Kupa sa Zvezdom! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

na sve ili ništa

IDEMO NA POBEDU! HOĆEMO PEHAR! Jasna poruka iz Partizana pred finale Kupa sa Zvezdom! (VIDEO)

Finale se igra u nedelju od 21 sat, na dobro poznatom mestu, u niškom "Čairu"

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su pobedom nad Mega Bemaksom u polufinalu Kupa Radivoja Koraća zakazali borbu za trofej sa najvećim rivalom.

U nedelju od 21 sat sastaće se dva naša najveća tima, a crveno-beli brane trofej osvojen prošle sezone.

- Jako dobra stvar što smo se vratili posle tog pada, nismo dali da preokrenu. Momci su se borili, čestitam Megi na fer borbi. Sutra nas čeka derbi, svi znamo šta to znači, ovo se zaboravlja... - rekao je Đorđe Gagić i objasnio očekivanja.

- Zna se kakva su očekivanja, ali treba da se fokusiramo i budemo svesni gde se nalazimo, svega. Nije dovoljno 100%, uz veliku borbu i fokus na terenu... - istakao je centar Partizana i istakao značaj meča sa Zvezdom.

- Moje je da igram, a šta možemo da promenimo, to trener odlučuje. Izaći ćemo na teren svim srcem. Derbi je uvek poseban - rekao je Gagić.

- Mlada ekipa, sa dosta trčanja, pokušali smo od starta da im zaustavimo tu brzu igru, kasnije su nas stigli i ušli smo u nepotreban egal - objasnio je Aranitović.

- Sigurno da mi znači svaki pogodak, kao i svkaom igraču, nadam se da će trojke ulaziti kao danas, i meni i mojim saigračima - poželeo je bek crno-belih.

- Derbi je specifičan, možda su oni blagi favoriti, ali, finale je finale, mi idemo sigurno na pobedu. Biće i jednih i drugih navijača, tako da će biti sigurno zanimljivo. Pretprošle godine sam osvojio sa Megom, nadam se da će se to ovog puta ponoviti sa Partizanom - rekao je Aranitović.

JOŠ DEŠAVANJA SA UTAKMICE PARTIZAN - MEGA:

Jug upalio baklje, pobunjenici okrenuli leđa

Frakcije pevaju zajedno za Demira Jukića

Pobunjeni Grobari prozvali Jug u Čairu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.