Delije, ako ste do sad skakali od sreće zbog dobrih vesti, ova najnovija će vas onda baciti u delirijum!
Delije će biti oduševljene kada čuju najnovije vesti o Ričmondu Boaćiju, Foto: Saša Pavlić Koky

Skakaćete do plafona

Delije, ako ste do sad skakali od sreće zbog dobrih vesti, ova najnovija će vas onda baciti u delirijum!

Nastavljaju da se nižu informacije koje mogu samo da obraduju navijače Zvezde

Objavljeno: 13:12h

Ako su do sada skakali od sreće od sjajnih vesti koje su dobijali ovog ponedeljka navijači Crvene zvezde, ova će ih sada baciti u apsolutnu ekstazu.

U jednom trenutku bio je potpuno otpisan za prvi meč protiv CSKA, potom se javila kakva takva nada posle terapija, ali sada, makar prema rečima Zvezdana Terzića, nema dileme - Ričmond Boaći biće spreman za prvi susret sa "armejcima" u 1/16 finala Lige Evrope.

Ričmond Boaći će biti spreman za meč protiv CSKA
Ričmond Boaći će biti spreman za meč protiv CSKAfoto: Fonetap

Terapije kojima je bio podvrgnut kod doktorke Marijane Kovačević urodile su plodom i dale su rezultate brže nego što je očekivano, pa je neugodna povreda koju je zadobio najbolji strelac crveno-belih maltene u potpunosti zalečena.

- On danas radi poslednju terapiju i sutra je u trenažnom procesu. Biće spreman za CSKA - rekao je Terzić novinarima u Antaliji.

Dakle, napadač iz Gane se vraća u trenažni proces, a s obzirom na to da je utakmica protiv CSKA na Marakani 13. februara, velike su šanse da ga vidimo već u startnoj postavi na tom meču.

Zvezdan Terzić je govorio i o eventualnoj prodaji Ričmonda Boaćija
Zvezdan Terzić je govorio i o eventualnoj prodaji Ričmonda Boaćijafoto: Nebojša Mandić

A kada je njegova prodaja u pitanju, Terzić je rekao da ne zna da li će on biti prodat možda već sada u februaru, jer klub ima rashode koje mora da pokrije, ali možda se sačeka i na leto.

- Da li odlazi iz kluba 13. (kada je prvi meč sa CSKA) ili posle 21. (kada je revanš šesnaestine finala Lige Evrope), videćemo. On ostaje za sada, ali prodaja igrača je nužno zlo. Imam dva pomoćnika, sportskog i poslovnog. Koliko je Mitar Mrkela zadovoljan, toliko Stefan Pantović nije. Moram da imam balans između terena i prihoda. Boaćijev ostanak je dobra stvar, ali i loša. Da li će da se pojavi prava ponuda, videćemo, važno je da je on potpuno zdrav - rekao je Terzić.

Crvena zvezda nije imala pismenu ponudu od 7 miliona evra, ali je odbila onu od 4,5 miliona evra
Crvena zvezda nije imala pismenu ponudu od 7 miliona evra, ali je odbila onu od 4,5 miliona evrafoto: Beta/Branislav Božić

Kada je reč o ponudama za reprezentativca Gane koje su se pojavljivale u medijima, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana je otkrio da su bili blizu dogovora sa VBA.

- Nije istina da smo imali pisanu ponudu na sedam miliona, da jesmo prodali bismo ga. U tom momentu su se pojavila dva ozbiljna engleska kluba, a da biste dobili radnu dozvolu transfer mora da bude od osam miliina funti ili da je igrač nastupio na 70 odsto mečeva reprezentacije. Iz Engelske osam miliona funti, to vam je devet miliona evra. Bili smo na korak od završetka transfera u VBA. Ali, nije bilo relano da od 9, odemo na 4,5 miliona. Prodaje će biti. E, sad, da li u avgustu ili februaru, videćemo, do transfera će sigurno doći - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle derbija

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.