Ren je odustao od Boaćija, ali je uleteo drugi bogatiji klub koji bi platio mnogo više! Ipak, sve bi mogao da upropasti čovek za koga Delije ne žele ni da čuju! (VIDEO)
Ričmond Boaći je na meti brojnih klubova, Foto: Dado Đilas

POnuda ne manjka

Ren je odustao od Boaćija, ali je uleteo drugi bogatiji klub koji bi platio mnogo više! Ipak, sve bi mogao da upropasti čovek za koga Delije ne žele ni da čuju! (VIDEO)

Crno-beli biraju između najboljeg strelca crveno-belih ili njihovog dželata

Objavljeno: 12:44h

Izgleda da je Ren i definitivno odustao od Ričmonda Boaćija, te se usmerio na Aleksandra Prijovića. Ipak, to ne znači da ne nedostaje ponuda i interesovanja za najboljeg strelca Crvene zvezde, niti da će on ostati na Marakani posle januara.

U moru mnogih klubova koji se pominju kao zainteresovani za njegove usluge, sada je iskočio još jedan - Bešiktaš.

Šampion turske je ove zime prodao najboljeg igrača Tosuna Evertonu za rekordnih 30 miliona evra i sada mu traži zamenu, jer im je hitno potreban centarfor s obzirom na bitke u Ligi šampiona i turskom prvenstvu.

Izbor je sužen na dvojicu igrača. Prvi je špic Atletiko Madrida Kevin Gameiro (čovek koji je svojevremeno baš Zvezdu na svom debiju izbacio iz Evrope prim. aut.), a drugi je upravo Ričmond Boaći.

Prednost Francuza jeste svakako ogromno iskustvo igranja u Evropi i uz to što je u Atletiku dolaskom Dijega Košte pao skroz u treći plan, ali su problem njegove godine (prešao je 30) i obeštećenje koje uopšte nije malo.

Sa druge strane, upravo je to ono što može crno-bele iz Istanbula da okrene napadaču crveno-belih iz Beograda. Tek su mu 24 godine, a cena od minimum 8 miliona evra (toliko je traženo od Rena prim. aut.) im i nije toliki problem i mogu da je plate.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.