ZAOKRET ZA 180 STEPENI: Odustali od Boaćija i ponudili manje pare za Srbina, a crno-beli su prihvatili ponudu! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Šok transfer na pomolu

ZAOKRET ZA 180 STEPENI: Odustali od Boaćija i ponudili manje pare za Srbina, a crno-beli su prihvatili ponudu! (VIDEO)

Preostalo je još samo da reprezentativac Srbije dogovori lične uslove, ako se to desi sledi selidba

Objavljeno: 19:22h

Strašna golgeterska forma Aleksandra Prijovića donosi mu sve bolje i bolje ponude za novi korak i angažman u karijeri, sa da je baš blizu selidbe.

Srpski reprezentativac je postao prva meta Rena u ovom prelaznom roku nakon što su Francuzi shvatili da je on jeftinija opcija u odnosu na Ričmonda Boaćija, a poseduje podjednaku ubojitost u napadu.

Francuski klub je odustao od napadača Crvene zvezde i okrenuo se centarforu PAOK-a, koji je samo od početka 2018. godine postigao već 4 gola, a glavna prednost mu je to što nije toliko skup.

Kako saznaje "Mozzart sport", čelnici solunskog kluba su navodno i prihvatili ponudu od 4.500.000 miliona za 28-godišnjeg špica, ali je sada glavni problem oko njegovih ličnih uslova koje tek treba da dogovori sa Renom.

Ukoliko uspeju da ih utanače, Prijović će postati novi napadač ove ekipe koja bi tako pobedila brojne klubove u trci za njegov potpis kao što su Lids i još neki klubovi iz Kine.

Ričmond Boaći
Ričmond Boaćifoto: Beta

Podsećamo da su Francuzi bili jako zainteresovani za najboljeg strelca Zvezde, Boaćija, i poslali ponudu od 7 miliona evra, ali su na Marakani tražili milion više, što ovi nisu bili spremni da plate i zato su se okrenuli drugim opcijama.

BONUS VIDEO: NOVAK SPREMAN ZA MELBURN: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.