KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!
Foto: Fonet/Antonio Ahel/Saša Pavlić Koky/Zorana Jevtić

Odbacio sve

KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!

Predsednik FSS je odgovorio na priče koje su poslednjih dana izazvala veliku reakciju u javnosti

Objavljeno:

HAJKA SE NASTAVLJA, BIA HAPSI NOVINARE: Anđus satima saslušavan zbog optužbi protiv Vučića! (FOTO)

foto: Dado Đilas

On je odgovorio i na optužbe da po partijskom naređenju mora da ćuti i trpi optužbe koje od Vučića, a preko Zvezdana Terzića stižu na njegovu adresu.

- Tvrdnje da je predsednik države vlasnik Crvene zvezde je možda najveća glupost koju sam čuo u poslednje vreme. Dve godine sam proveo u Zvezdi, a dve sam u FSS i nikad do sada nisam imao slučaj da se predsednik države na bilo koji način meša u funkcionisanje bilo čega, osim ako neko ne računa to što je država u skladu sa mogućnostima pomagala svima. To je pozitivno mešanje i voleo bih da država na taj način pomaže fudbal i u budućnosti.

foto: AP

- Predsednika države poznajem skoro 15 godina i s obzirom na njegov rad i ponašanje, on ne priča ništa iza leđa, već u lice, bilo da je to lepo ili manje lepo da čujete. Direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića je video dva ili tri puta u životu, to je možda još veća glupost od one da predsednik države preko čoveka koga je video dva puta, Zvezdana Terzića, napada mene. To je apsolutna laž, tu se radi o nečemu drugom, i nema nikakve veze sa sportom - dodao je Kokeza.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.