KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!
Foto: Fonet/Antonio Ahel/Saša Pavlić Koky/Zorana Jevtić

Odbacio sve

KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!

Predsednik FSS je odgovorio na priče koje su poslednjih dana izazvala veliku reakciju u javnosti

Objavljeno:

Veliku prašinu u javnosti je podigao prethodnih dana Dejan Anđus svojim izjavama o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, Crvenoj zvezdi, njenim navijačima, Zvezdanu Terziću i predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

Novinar i voditelj emisije "KCN sport" je prilikom gostovanja na "Kurir TV" a potom i u Espresu, rekao da je napad Crvene zvezde na prvog čoveka FSS-a naređen od strane Aleksandra Vučića i rekao da novi predsednik države nije postavio Zvezdana Terzića na mesto direktora crveno-belih kako bi preko njega upravljao klubom.

foto: Nemanja Pančić

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

- Svi koji su u to vreme bili u Upravnom odboru, znaju imenom i prezimenom ko je predložio Terzića da dođe u klub. Ostali članovi Upravnog odbora, uključujući i mene, su se saglasili sa tim predlogom i to je proverljiva stvar. Za vreme mog mandata smo vodili zapisnike sa svake sednice - rekao je Kokeza.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.