Ko bi rekao? Mateus ili Reber! GROBARI U NEVERICI, Nemac preuzima superligaša?! (VIDEO)
Foto: Profimedia

LUDNICA NA JUGU... Srbije

Ko bi rekao? Mateus ili Reber! GROBARI U NEVERICI, Nemac preuzima superligaša?! (VIDEO)

Nemac na klupi Radničkog! I to čovek koji je vodio Partizan. Sve vam je rečeno, u opticaju su dva imena Lotar Mateus i Jirgen Reber

Objavljeno: 18:42h

– Novi trener Radničkog neće biti iz Srbije. Nemac je. Sedeo je na klupi Partizana – rekao je Ivica Tončev za list Narodne, a pisanje je potvrdio i navijački sajt ‘Real sa Nišave’.

Jirgen Reber vodio je Partizan 2005. godine, ali se nije dugo zadržao posle sramnog ispadanja u Kupu od Timoka. Polsednji klub koji je trenirao bio je Ankaraspor davne 2009. godine.

NEMA VIŠE DILEME: Poznato je da li Vladimir Ivić preuzima Partizan! (FOTO)

Sa druge strane Lotar Mateus je Partizan vodio u sezoni 2002/2003 kada ga je uveo u Ligu šampiona. Poslednji posao koji je imao bio je na klupi Bugarske pre šest godina.

Radnički iz Niša je odlučio da se žali na odluku FS Srbije da evro-licencu dodeli Mladosti iz Lučana. Žalba je poslata na dresu UEFA.

TERZIĆ BIO NA SASTANKU S VOĐAMA DELIJA: Đurovski otkrio šta su navijači poručili direktoru oko novog trenera!

Međutim, kako pišu neki drugi srpski mediji, taj čovek bi mogao da bude Luc Lindeman, koji tehnički nije vodio nijedan klub u Srbiji, ali je 2016. radio u Prištini, koju mi i dalje smatramo srpskom teritorijom. Prema pisanju tih medija, čini se da je upravo Lindeman glavni favorit za upražnjenu poziciju.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs/Narodne)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.