OBRT U SLUČAJU NOVI TRENER PARTIZANA: Kontakt uspostavljen! Grobari bi skakali do plafona od sreće, ako bi jedan od ove dvojice došao!
Foto: Saša Pavlić Koky

situacija se promenila

OBRT U SLUČAJU NOVI TRENER PARTIZANA: Kontakt uspostavljen! Grobari bi skakali do plafona od sreće, ako bi jedan od ove dvojice došao!

Iako je delovalo gotovo izvesno da će Stolica preuzeti klupu crno-belih, poslednjih 48 sati su doveli do promene te situacije

Objavljeno:

Čovek koga u Humskoj pamte po sjajnim rezultatima je prihvatio poziv da sasluša ponudu i ima nekoliko razloga zbog kojih bi se vratio u Humsku, a jedan od njih jeste i šansa da se naplati za ono što se dogodilo 2007. godine kada je UEFA izbacila crno-bele iz kvalifikacija zbog incidenata na prvom meču protiv Zrinjskog.

Navodno, Đukić je tokom prethodnih dana pažljivo pratio šta se događa u Humskoj, ali i kakvo je mišljenje navijača koji ne bi imali ništa protiv da se on vrati. Takođe, pitanje novca nije ključno.

foto: Fonetepa

U međuvremenu je iskočio iznenada u prvi plan i još jedan miljenik južne tribine - Vladimir Ivić, koji je u četvrtak uveče podneo ostavku u PAOK-u, što je je odmah pokrenulo spekulacije da će preuzeti klub u kome je ponikao i stekao igračku afirmaciju.

foto: Saša Pavlić Koky

Kako javlja "Žurnal", i na sastanku nakon što je usvojena Nikolićeva ostavka, pominjalo se njegovo ime, ali tada je još bio pod ugovorom sa PAOK-om, što se promenilo tokom narednih 48 sati.

Grobari sigurno ne bi imali ništa protiv da bilo ko od njih dvojice preuzme brigu o timu.

BONUS VIDEO: Pogledajte bakljadu Grobara iz drugog ugla

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com/Žurnal.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.