SUĐENJE U SRBIJI JE NEZADOVOLJAVAJUĆE: Sledi reforma, nezavisna komisija već istražuje 4-5 predmeta!
Foto: Fonet / Nenad Orević

Najavljuju se velike promene

SUĐENJE U SRBIJI JE NEZADOVOLJAVAJUĆE: Sledi reforma, nezavisna komisija već istražuje 4-5 predmeta!

Gensek FSS je govorio o pritiscima na sudije, kvalitetu suđenja, problemima i neregularnostima u srpskom fudbalu i promenama koje slede

Objavljeno:
foto: Marina Lopičić

- Etička komisija je sastavljena iz dva dela, jedan deo se bavi istragama, a drugi odlučivanjem. Komisiju čine apsolutno kompetentni, stručni, nezavisni eksperti i kao takva nezavisna je i od organa FSS. Ona će u kratkom roku rešavati sve ono što se evidentira kao problem. Ja mogu da kažem da već četiri - pet predmeta Komisija obrađuje, da su veoma brzi i efikasni. Ne znam šta će biti epilog i ne mogu da prejudiciram stvari, ali kao generalni sekretar dobijam informacije i mislim da prve rezultate komisije možemo da očekujemo već u narednih desetak dana - rekao je Šurbatović.

Šurbatović je rekao da je privatizacija klubova ono na čemu će FSS intenzivno raditi.

foto: Dado Đilas

- Reč privatizacija je magična reč koja će rešiti brojne probleme. Savez će da ponudi rešenja, bićemo kooperativni, a država neka odluči - rekao je generalni sekretar FSS.

Za trofej u Kupu Srbije boriti Partizan i Crvena zvezda. Finale Kupa se igra od 18.00 na stadionu Partizana, a iz tabora crveno-belih je nakon žreba za domaćinstvo bilo optužbi da je žreb namešten.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.