Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)
Foto: Espreso

I jedni i drugi hoće pehar

Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)

Povodom predstojećeg finala Kupa organizovana je zajednička konferencija za medije

Objavljeno: 14:28h

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković rekao je da Partizan ima blagu psihološku prednost.

- Partizan ulazi sa blagom psihološkom prednošću. Ostala je još jedna utakmica na kraju, trofej je u pitanju, bez obzira na to što možda ima manji značaj od prvenstva. Samo to nam je ostalo i daćemo sve od sebe da osvojimo Kup. Fokusirani smo na teren i da odigramo što bolje - rekao je Luković.

foto: Filip Plavčić

On je kazao da veće šanse ima ona ekipa koja "bude pametnija" i koja zamisli bolje sprovede u delo. - Utakmica sa Partizanom je posebna i definitivno najbolja za igranje. Ko bude koncentrisaniji, manje grešio i bolje ušao u utakmicu ima veće šanse da pobedi. Mi smo tu da poštujemo trenerove ideje - kazao je Luković.

Zvezda je promenila trenera, pa umesto Miodraga Božovića ekipu vodi Boško Đurovski, upitan šta očekuje, Nikolić je rekao da su igrači glavni akteri utakmice, a ne treneri.

foto: Nebojša Mandić

- Pitanje je koliko je Zvezda u stanju da promeni za tako kratak period. Nešto sigurno jeste. Izbor igrača pre svega i njihove kakarteristike su osnovna razlika. Sve ostale detalje moramo da sačuvamo za našu svlačionicu - rekao je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.