Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)
Foto: Espreso

I jedni i drugi hoće pehar

Nikolić saopštio sjajne vesti za Grobare pred finale Kupa, a Đurovskom je iz jednog razloga žao što se ne igra na Marakani! (VIDEO)

Povodom predstojećeg finala Kupa organizovana je zajednička konferencija za medije

Objavljeno: 14:28h

Šef stručnog štaba šampiona Srbije je rekao da je malo već dosadan sa tim podatkom da je njegova ekipa u seriji od 36 utakmica bez poraza,ali da to čini da bi odao priznanje igračima.

Trener crveno-belih Boško Đurovski je preuzeo ekipu u finišu Superlige i vodio ju je tek u tri utakmice, ali sam ističe da očekuje spektakl u finalu Kupa.

foto: Beta

- Svi akteri u subotu moraju da budu na nivou koji dolikuje jednom derbiju.Ja sam imao priliku da igram finala Kupa, znam kakav je to osećaj, kada se sastaju Zvezda i Partizan na ovako važnom meču. Očekujem da naša ekipa posle izgubljene titule pronađe način da pobedi na ovom meču. Očekujem fer i poštenu utakmicu, pa neka pobedi onaj ko bude bolji - rekao je Đurovski.

Igrači Partizana su u nedelju i ponedeljak slavili osvajanje šampionske titule, a kapiten Miroslav Vulićević je rekao da je došlo do malog emotivnog pražnjenja.

foto: Saša Pavlić Koky

- Malo smo ispražnjeni posle osvajanja titule, ali imamo pregršt motiva da se prikažemo u pravom svetlu. Imamo obavezu da se odužimo navijačima. Spremni smo da najbolje moguće krunišemo ovu sezonu. Svaki derbi je poseban, odlučuju sitnice. Trofej je u pitanju, a ovaj derbi će doneti nešto novo kao i svaki. Pritiska uvek ima kada se igra derbi. Očekujem sjajno navijanje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.