ZNAMO ZA KOGA JE VUČIĆ:  A znate li za koga navijaju Tramp, Putin, Merkelova, Obama, kraljica? Poseban hit je Hašim Tači! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Beta/Cui Xinyu, Fonet, Reuters

obožavaju fucu

ZNAMO ZA KOGA JE VUČIĆ: A znate li za koga navijaju Tramp, Putin, Merkelova, Obama, kraljica? Poseban hit je Hašim Tači! (FOTO) (VIDEO)

Završnica je fudbalskih liga na starom kontinentu, pa smo se pozabavili navijačkim sklonostima najvažnijih svetskih političara, kao i njihovih kolega s područja ex SFRJ

Objavljeno: 22:05h

Andrej Plenković - Iako je teško pronaći informacije o omiljenom klubu, Plenković je poznat kao sportista koji je igrao košarku u Hajduku, pa verovatno i danas brani njihove boje.

foto: AP

Zoran Zaev - Velika buka se digla nakon što je Zaev viđen na utakmici Škendije, a tada su se mnogi pitali zašto ga nema na utakmicama Vardara.

Milo Đukanović - Iako bi neki očekivali da je izabrao klub iz Crne Gore, Milo je ipak viđen kako navija za Crvenu Zvezdu zajedno sa Aleksandrom Vučićem.

foto: Dado Đilas

Hašim Tači - Verovali ili ne, on je veliki navijač Barselone, iako mu je drag i Real Madrid.

foto: Reuters

Bakir Izetbegović - Poznat je kao veliki ljubitelj fudbala i navijač FK Sarajevo.

Kolinda Grabar Kitarović - Predsednicu Hrvatske nije lako uhvatiti u navijačkom zanosu, ali se jednom prilikom pojavila na utakmici PPD Zagreb i bodrila ih svim srcem.

Borut Pahor - Osvedočeni ljubitelj fudbala, nije izabrao nijedan klub iz Slovenije, a njegovo srce pripada crno-belima. On je čak za 47. rođendan na poklon dobio dres Partizana sa brojem 11.

foto: Beta

Milorad Dodik - Većini je možda nepoznata činjenica da predsedni Republike Srpske brani boje Partizana.

Naravno, ova lista ne može da prođe bez naših političara, a podela je kod nas više nego jednostavna - ili si Delija ili vatreni Grobar. Ipak, mala ekipa brani boje ostatka Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.