ITALIJA DOBILA NOVOG- STAROG ŠAMPIONA: Kolo pre kraja "stara dama" potvrdila dominaciju po šesti put!
Foto: Reuters

GAZI JUVE!

ITALIJA DOBILA NOVOG- STAROG ŠAMPIONA: Kolo pre kraja "stara dama" potvrdila dominaciju po šesti put!

FK Juventus osvojio je šestu uzastopnu titulu šampiona Italije

Objavljeno:

Porazom u Torinu Krotone je ostao u zoni ispadanja, ali je i dalje na samo jedan bod iza Empolija koji je takođe poražen u 37. kolu, minimalnim rezultatom od Atalante. Brige oko opstanka su prošlost za Đenovu zahvaljujući pobedi nad Torinom 2:1. Jedini gol za "bikova" postigao je Adem Ljajić minut pre kraja susreta.

foto: Fonet

Tim iz Bergama je golom Gomesa u 13. minutu stavio tačku na sjajnu sezonu u kojoj je izborio direktan plasman u Ligu Evrope uz Lacio. Kolo pre kraja stavljena je tačka i na borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za LE. Milan je pogocima u poslednjih 20 minuta savladao Bolonju 3:0 i zadržao četiri boda prednosti ispred Fiorentine, pa se "rosoneri" posle dve sezone agonije konačno vraćaju na međunarodnu scenu.

Danas će svi gledati Partizan i Zvezdu, a pojma nemaju da se na drugom kraju Beograda igra FUDBALSKA UTAKMICA VEKA! (FOTO) Poslednje kolo ipak neće biti potpuna formalnost, Roma brani bod prednosti ispred Napolija u borbi za drugu poziciju koja vodi direktno u LŠ.

foto: Reuters

"Vučica" sledećeg vikenda dočekuje Đenovu, dok Napoli gostuje Sampdoriji. Borbu za opstanak vodiće Empoli, koji gostuje otpisanom Palermu, i Krotone koji čeka Lacio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: MILUTINOV ZA KURIR: Srpski košarkaš otkrio kako je Olimpijakos napravio veliki preokret

(Espreso.co.rs/ b92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.