Spekulisanje, mučenje, razne priče: Matjaž Kek otvoreno o Zvezdi i dolasku u glavni grad Srbije! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMA SARADNJE

Spekulisanje, mučenje, razne priče: Matjaž Kek otvoreno o Zvezdi i dolasku u glavni grad Srbije! (FOTO)

"S Rijekom imam ugovor do 15. juna, a potom produžavamo do 2021! Sve je dogovoreno sa predsednikom kluba, stisnuli smo ruke, još samo da potpišemo", istakao je
Objavljeno: 11:23h
foto: Printscreen/Rijeka/Youtube

- Nema tu ništa od istine. Razne informacije, spekulisanje, mučenje... Sve je to deo igre. Neko nekad nešto kaže, makar i bez osnova i iza toga krene čitava halabuka. S Rijekom imam ugovor do 15. juna, a potom produžavamo do 2021! Sve je dogovoreno sa predsednikom kluba, stisnuli smo ruke, još samo da potpišemo. Svaka moja misao ili akcija su vezani za Rijeku i niti jedan drugi klub - istakao je trener Rijeke za slovenačku Večer i nastavio:

U PARTIZANU ĆE POLUDETI: Da li ovo znači da Crvena zvezda sigurno osvaja titulu? (FOTO)

- Nikada to nisam skrivao. U bivšoj Jugoslaviji je većina ljudi navijala za klubove „velike četvorke“ Crvenu zvezdu, Partizan, Dinamo i Hajduk. Malo je onih koji su u Sloveniji podržavali Budućnost, Velež ili Željezničar. To je tako bilo. Ali otkako sam u Rijeci, tu nema nikakve dileme. Svu svoju energiju i lojanost sam dao ovom klubu. Moje navijačke sklonosti iz mladosti nisu imale nikakvog uticaja. Možda mi je zbog toga i bilo draže što smo pobedili - dodao je Kek.

Tako da, Delije, čini se da ćete morati da se nadate nekom drugom treneru.

KATASTROFA! Evroliga saopštila najgore moguće vesti za srpsku košarku koje su Srbi mogli da čuju!

BONUS VIDEO: Delije krenule ka centru grada sa Marakane

(Espreso.co.rs

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.