HOROR! Osvanuo novi dokaz KATASTROFALNOG pritiska na sudije u Srbiji! Evo i ko je sve bio na udaru... (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SRAMNO

HOROR! Osvanuo novi dokaz KATASTROFALNOG pritiska na sudije u Srbiji! Evo i ko je sve bio na udaru... (VIDEO)

Predsednik Sudijske komisije FSS otkrio strašne stvari koje su se događale pojedinim arbitrima
Objavljeno: 09:49h

Pet sudija bilo je na meti raznoraznih spoljašnjih faktora - Novak Simović, Bojan Nikolić, Lazar Lukić, Dragan Čolović i Srđan Obradović. Prvi je dobijao pretnje pred utakmicu, drugi u poluvremenu, dok su ostala trojica dobijali telefonske pozive. Neki i po celu noć, ali mi nećemo da pišemo koji, kako im ne bismo dodatno zagorčavali živote.

- Postupci su u poodmakloj fazi, dostavljene su pisane izjave službenih lica, već su na stolu oficira za integritet FSS. Sudijska komisija nije izlazila u javnost s tim detaljima, jernije bilo potrebe da prejudiciramo postupak - kaže Žutić za Žurnal.

- Na osnovu saznanja, zatražili smo izjave i dostavili ih oficiru. Tu je kraj našim konkretnim potezima. Bilo je svega i svačega u pojedinim utakmicama Super i Prve lige - istakao je predsednik komisije.

SKANDAL NA MARAKANI! Publika naprosto poludela! Ovo je nedopustivo! (VIDEO)

- Sa četvoricom smo obavili konkretan sastanak na poslednjem "stop seminaru" u Pazovi. Problem je što problemi traju u dužem periodu, nisu stvar trenutka, niti plodreakcije na prvu loptu posle izjava i optužbi Zvezdana Terzića. Posle svega hoćemo da zaokružimo celu priču, da stvari isteramo na čistac. Bez izuzetka i okolišanja - jasan je Žutić.

Na pitanje da li Sudijska komisija radi pod istim pritiscima, odgovor je bio veoma nedvosmislen.

- Zovu, ali sve se na tome završava. Problem je što u većini naših klubova, čast izuzecima, imamo tek po koju fudbalsku priću. Tako i objašnjavam famozne telefonske pozive. Ponoviću još jednom i pre nego što misle da nas okrenu - od toga nema vajde.

PENAL ZA ZVEZDU! Opet! (VIDEO)

Šta vi kažete na ove izjave? Verujete li da će ova komisija stvarno uspeti da pokrene dobru lavinu u srpskom fudbalu, ili je ovo čisto mazanje očiju narodu?

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.