GVARDIOLA ZAGRMEO ZBOG REALA: Nije u redu!
Pep Gvardiola, Foto: EPA/Peter Powell

besan i ljut

GVARDIOLA ZAGRMEO ZBOG REALA: Nije u redu!

Oglasio se i imao šta da poruči

Objavljeno:

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola nezadovoljan je zbog činjenice da će do meča sa Realom u četvrtfinalu Lige šampiona njegov tim igrati maltene na svaka tri dana.

Siti će u narednih 21 dan odigrati sedam utakmica od kojih su neke potencijalno ključne za titule na jednom od tri fronta (Premijer liga, Liga šampiona, FA Kupa). Jedan od tih mečeva u zgusnutom rasporedu biće i onaj sa Realom u Madridu.

Fudbaleri Mančester sitija
Fudbaleri Mančester sitijafoto: Cody Froggatt / Zuma Press / Profimedia

Do duela sa Realom, koji je na programu 9. aprila, Siti će odigrati četiri utakmice, zaključno sa Arsenalom u nedelju, dok Madriđani, nakon današnjeg duela sa Bilbaom, odmarati do utakmice sa "građanima". Praktično imaće devet dana odmora. - Igramo sa Aston Vilom u sredu od 20:15, pa sa Kristal Palasom u subotu od 12:30, i onda u utorak idemo na noge Realu! Oni će imati devet dana da se spreme za nas, devet dana! Igraće ovog vikenda i posle toga neće odigrati nijedan meč do duela sa nama. Voleo bih da imamo makar još jedan dan pauze jer je razlika u predahu između njih i nas ogromna. Ali to se neće desiti... - svestan je Gvardiola da je pred njegovim timom vrlo komplikovan period, možda i najvažniji za epilog sezone.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/B92.net/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.