TERZIĆ POVILENEO NA KONFERENCIJI! Ona kukavica Grof je otišao, šta čeka Terzić?  Ponašate se kao idioti! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

nastao je haos

TERZIĆ POVILENEO NA KONFERENCIJI! Ona kukavica Grof je otišao, šta čeka Terzić? Ponašate se kao idioti! (VIDEO)

Prvi se medijima obratio direktor kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić, koji je govorio o odlasku Miodraga Grofa Božovića
Objavljeno: 14:11h
foto: Saša Pavlić Koky

On je ironično dodao i da je “sada u poslednja dva dana konačno regularno prvenstvo”, a onda se osvrnuo na pojedine mečeve.

PREDSTAVLJEN BOŠKO ĐUROVSKI: Moje srce je na ovom stadionu! (VIDEO)

- Imaćemo lakšu situaciju. Nas su pokrali. Pokrali su nas u derbiju kad su poslali Danila Grujića, koji na 1:1 nije isključio njihovog najboljeg igrača. Nisu to greške, imali smo saznanja da ima instrukcije kako da sudi. Poturaju onoj budali što vodi Partizan TV da urušava sve što je uradila Crvena zvezda. Oni koji su osvedočeni lopovi se sada pozivaju na kalčopoli.

- Mogu da kažem da sam radio odgovorno, časno i pošteno u intresu Crvene zvezde. Na toj skupštini ću podneti izveštaj o radu, a delegati će dalje odlučitit treba l i dalje da vodim klub. Spreman sam i da odem, i mnogo veća imena su od mene odlazila. Sigurno je da ćem ojednog dana otići iz Zvezde, ali je obaveza svih nas je da je ostavimo u boljoj situaciji nego što smo je zatekli. nisam sigran da su to radili moji prethodnici. Ono što jesam jeste je da je ostavljamo na zdravim osnovama, a to je da novo rukovstvo će imati bolju startnu pozicijuu. Dokle god sam ovde, boriću se do kraja. Imamo još tri prvenstvene i dve utakmice u Kupu. Sada ćemo imati bolji ambijent za rad.

- Pišete kako je "ona kukavica Grof otišao", a kada će Terzić? Evo pitajte me ovde, a ne da se ponašate kao idioti.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.