RASTANAK? A sad adio i ko zna gde i ko zna kad! Curi vreme na klupi...
Foto: Starsport©

odlazi?

RASTANAK? A sad adio i ko zna gde i ko zna kad! Curi vreme na klupi...

Ništa nije uradio sa Partizanom

Objavljeno: 17:30h

Fudbaleri Partizana napravili su novi kiks u domaćem šampionatu, ovoga puta protiv Mladosti u Lučanima - 1:1 u 26. kolu Superlige Srbije.

Nakon poraza u Humskoj od Napretka iz Kruševca, crno-beli su ponovo poklekli i tako anulirali dobar rezultat iz 172. Večitog derbija.

Prvo mesto su prepustili Crvenoj zvezdi, koja protiv Radničkog 1923 hita ka novoj pobedi u plus četiri u odnosu na doskorašnjeg lidera superligaškog karavana.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Odbrana Partizana pod vođstvom Igora Duljaja deluje kao bušan sir. Od Železničara koji je šutirao ka golu crno-belih kada je hteo, do derbija u kome je Zvezda mogla da postigne šest "komada". Dosadašnji miljenik sreće na klupi Partizana je potrošio svu blagonaklonost iste, pa su crno-beli tu gde i treba da budu - ako na vagu stavimo sve ono što je Duljaj uradio na klupi "parnog valjka".

Prošle sezone je bio četvrti u šampionatu i opet nije podneo ostavku, primio je šest golova od Nordsjilanda i ponovo nije dao otkaz. Dobio je četiri gola od TSC-a i prošao je nekažnjeno. Duljaju je dovedeno kao nikome do sada preko 10 fudbalera i ponovo je blizu toga da ostane bez titule.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Postavlja se pitanje da li je vreme za smenu trenera, kao i uprave koja ga trpi na mestu trenera? Velika trenerska imena su se smenjivala nakon vrlo malog broja kikseva...

Šta još treba da se desi kako bi Partizan dobio novog, iskusnog trenera koji bi snagu crno-belih u napadu pretvorio u pobedničku mašinu?

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.