Zvezda ima novog trenera! I to stranca! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

BOMBA!

Zvezda ima novog trenera! I to stranca! (FOTO)

Doduše, on će klub preuzeti od naredne sezone
Objavljeno: 17:15h

Fudbalere Crvene zvezde u novoj, sezoni 2017/2018, vodiće slovenački trener Matjaž Kek, prenosi Blic.

foto: Printscreen/Rijeka/Youtube

Kek (55) je trenutno strateg vodećeg tima hrvatskog prvenstva, Rijeke, a od 2007. do 2011. vodio je reprezentaciju Slovenije. On bi mogao da postane prvi čovek koji je "oteo" Dinamu titulu posle 11 godina.

Ovo niko nije očekivao! Nije samo Grof taj koji je podneo ostavku!

Crveno-bele će, posle odlaska dosadašnjeg šefa stručnog štaba, do kraja sezone voditi najpre neki domaći stručnjak, kao prelazno rešenje, a onda bi Kek trebalo da preuzme rukovođenje ekipom sa stadiona "Rajko Mitić".

Međutim, MOZZART Sport prenosi da je klub iz Ljutice Bogdana zvao i Vladana Milojevića, pa je još uvek pod znakom pitanja koja od ovih informacija pije vodu.

Grobari, otvarajte šampanjac! Posle poraza Zvezde, stiže još jedna vest koja će vam ulepšati nedelju! (FOTO)

Matjaž Kek je rođen 9. septembra 1961. godine u Mariboru, a tokom igračke karijere je nastupao za lokalne klubove i par austrijskih klubova. Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Slovenije.

Trenerskim poslom je počeo da se bavi 2000. godine, i to u Mariboru kao član stručnog štaba. Naredne godine je preuzeo klub i vodio do 2004. godine. U sezoni 2006-2007 je bio selektor pionirske selekcije Slovenije, a 2007. postao selektor A selekcije. Najveći uspeh je ostvario u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. kada je odveo tim na takmičenje u Južnu Afriku.

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs/Blic/MOZZART Sport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.