PENAL ZA PARTIZAN? Dileme više nema!
Nikola Radaković, Foto: Starsport

sve je jasno

PENAL ZA PARTIZAN? Dileme više nema!

Oglasio se poznati sudijski analitičar

Objavljeno: 11:19h

Poznati fudbalski sudijski analitičar Raka Đurović, u intervjuu za "Telegraf" govorio je dešavanjima na meču Patizana i Napretka u Humskoj - u sredu veče.

On je bez dileme istakao da je arbitar Nikola Radaković ispravo postupio i da nije bilo jedanaesterca za crno-bele.

- Ko hoće da shvati, situacija je vrlo jednostavna. Lopta je ubačena u prostor, napadač Partizana je krenuo na tu loptu, ali i golman. Taj kontakt se dogodio u kaznenom prostoru, napadač jedva da je stigao do lopte i da je udari vrhom kopačke i onda je loptu posle toga udario golman, mi to računamo kao odbranu golmana, on je poslednji igrao loptom, a onda je došlo do sudara.

Raka Đurović
Raka Đurovićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Ne može nikako u toj situaciji da bude penal, ako golman na ispravan način odnese loptu i posle dođe do sudara. On je taj koji je poslednji igrao loptom i tu nema penala. Kada na ispravan način odnesete loptu, nad vama je prekršaj. Da je ovde sklonjena lopta i da golman nije igrao loptom, onda bi bio klasičan penal. Zabunu je najviše stvorio sudar - rekao je Raka Đurović za Telegraf.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Telegraf/D.U)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.