Dva LICA Igora Duljaja na klupi Partizana - zašto ćuti?
Igor Duljaj i Bibras Natho, Foto: Starsport©

Trener Partizana

Dva LICA Igora Duljaja na klupi Partizana - zašto ćuti?

Partizan ispustio prvo mesto

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana poraženi su od Napretka iz Kruševca sa 1:0 u 25. kolu Superlige Srbije.

Ovim porazom crno-beli su prepustili prvo mesto na tabeli ekipi Crvene zvezde, nekoliko kola do kraja pred plej-of, a nakon dobrog rezultata u 172. Večitom derbiju.

Tačno je da je Partizan promašio veliki broj šansi u sredu veče, ali je suđenje pod palicom glavnog arbitra Nikole Radakovića bilo više nego skandalozno.

Trener crno-belih Igor Duljaj, nakon meča je krenuo ka sudijama, svašta im rekao i nasrnuo na njih, ali kada je na zvaničnoj konferenciji trebao da kaže šta zaista misli o suđenju, ostao je nem:

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

- Uvek sam govorio da suđenje neću da komentarišem. Kada vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča. Toliko. Njemu na obraz. Ali, suđenje ne komentarišem - rekao je Duljaj.

Od koprcanja i svađe na sredini terena gde sve odlazi u vetar nema ništa, ni Partizan nema koristi od toga, jer Duljaj nije na pijaci, pa da se na takav način nezvanično raspravlja.

Imao je priliku i nakon 172. Večitog derbija da nešto kaže u kameru, pa i u sredu veče. Zašto napadati sudije, ako posle nema komnetara zbog čega je to uradio?

Cirkus!

Bonus video:

00:13

Grobari ispunili jug na 172. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.